τσέκαρες αυτό που σου είπα αν η τροχαλία κινητέ με τον άξονα μαζί η όχι
τσέκαρες αυτό που σου είπα αν η τροχαλία κινητέ με τον άξονα μαζί η όχι
Μπας κάποιο ρελέ?
ελπίζω τουλάχιστον από την πλευρά που γυρίζει , αυτά τα "δεύτερα " να είναι νορμάλ στην διάρκεια και να μην είναι κάτι πέραν του ρελέξεκιναει να δουλευει για λιγα δευτερα,
Χμμ, δεν μπορεσα να γινω κατανοητος, ο καδος δεν γυριζει ουτε δεξιοστροφα ουτε αριστεροστροφα, απλα ο ηχος που κανει το μοτερ και η διαρκεια του ειναι ο νορμαλ χρονος και οι συνηθεις διακοπες που κανει το πλυντηριο οταν δουλευει κανονικα και ολα αυτα συνοδευονται απο τα κλικ του ρελε. Δηλαδη, αν δεν δει καποιος οτι ο καδος δεν γυριζει, απο τον ηχο και μονο θα νομισει οτι το πλυντηριο δουλευει κανονικοτατα.
Στο #4 τι έγραψες ?Χμμ, δεν μπορεσα να γινω κατανοητος, ο καδος δεν γυριζει ουτε δεξιοστροφα ουτε αριστεροστροφα,
Τέλος πάντων απάντησε στο #2
ρε πετρο τον εχω ρωτήσει πολλές φόρες αν η τροχαλία κινητέ με τον άξονα μαζί η όχι
και δυστυχώς απάντηση δεν πήρα
αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις ρώτα..
άνοιξε την πόρτα κράτα τον κάδο με το ένα χέρι και με το άλλο χέρι προσπάθησε να γυρίσεις την τροχαλία
και εδώ είναι η πλάτη για να δεις το μοτέρ INDESIT WIXXL 86.jpg
Ρε συ άμα δεις τι πελάτες είχα εγώ όταν τους ρωτούσα π.χ. "τι συμπτώματα παρατηρήσατε? " μου απαντούσαν το 99% ... "δεν έχει τίποτα μια χαρά δουλεύει .... απλά κάτι μικρό θα είναι κτλ " (από τον φόβο μην τους "ξεσκίσω") τι ψάχνεις να βρεις τώραρε πετρο τον εχω ρωτήσει πολλές φόρες αν η τροχαλία κινητέ με τον άξονα μαζί η όχι
Rasape Άρα μας λες ότι το μοτέρ γυρίζει έτσι δεν είναι ? απάντησε μας ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ (θα έχει πλάκα τώρα μετά από την απάντηση #14 να μας πει στην συνέχεια "ποιο είναι το μοτέρ " )απλα ο ηχος που κανει το μοτερ και η διαρκεια του ειναι ο νορμαλ χρονος![]()
τροχαλίες https://www.google.gr/search?q=%CF%8...FcgYLAodpA4Eigss.jpg
Εφόσον αναφέρεις ότι ακούς το μοτέρ να δουλεύει τότε η τροχαλία του κάδου έχει πρόβλημα (πάνω κύκλος ) η' του μοτέρ η τροχαλία (κάτω κύκλος) 10102015002.jpg
δηλαδή μια από τις δυο τροχαλίες πρέπει να γυρνάει τρελά πάνω στον άξονα της
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefos1 : 13-10-15 στις 00:00