Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Papas00zas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπoρω να καταλάβω γιατί βάζουν μοτέρ με καρβoυνα και όχι επαγωγικό εφΓ³σoν το δευτερο θέλει λιγoτερη συντήρηση....
    Άμα σου λένε οι γυναίκες "θέλω να στίβει και λίγο και πολύ / θέλω να βλέπω τον υπολειπόμενο χρόνο πλύσης / θέλω να πλένει αυτόματη ώρα έναρξης προγράμματος ... κτλ
    Τα ακούσανε αυτά οι κατασκευαστές και τους μπήκε το πονηρό και είπαν ..." α έτσι? ... δεν τους βάζουμε μια πλακέτα με ινβέρτερ ? που είναι και πιο ευαίσθητη στο να χαλάσει?" ..... γιατί με τα πλυντήρια που τους φτιάχναμε πριν .... έχουν χρόνια να ξαναπεράσουν από το μαγαζί μας και μας έπιασε και μια "πείνα".

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άμα σου λένε οι γυναίκες "θέλω να στίβει και λίγο και πολύ / θέλω να βλέπω τον υπολειπόμενο χρόνο πλύσης / θέλω να πλένει αυτόματη ώρα έναρξης προγράμματος ... κτλ
    Τα ακούσανε αυτά οι κατασκευαστές και τους μπήκε το πονηρό και είπαν ..." α έτσι? ... δεν τους βάζουμε μια πλακέτα με ινβέρτερ ? που είναι και πιο ευαίσθητη στο να χαλάσει?" ..... γιατί με τα πλυντήρια που τους φτιάχναμε πριν .... έχουν χρόνια να ξαναπεράσουν από το μαγαζί μας και μας έπιασε και μια "πείνα".
    Γιατι; κυκλώματα ρύθμιση επαγωγικών δεν υπάχουν; πάλι αυτοί έχουν κέρδος εφόσον λογικά θα είναι πολύπλοκα
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Γιατι; κυκλώματα ρύθμιση επαγωγικών δεν υπάχουν;
    Ναι αλλά νομίζω δεν ανταγωνίζονται στην κατανάλωση σε σύγκριση με τα σύγχρονα μοτέρ . ίσως αν περάσει από το νήμα ο Filman που είναι προφέσορας της μοτερολογίας να μας πει κατά πόσο σύμφερε και με ποιο μοτέρ

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας