γιατι δεν ανεβάζεις καμία φωτογραφία να δούμε και εμείς αυτο που βλέπεις εσυ
γιατι δεν ανεβάζεις καμία φωτογραφία να δούμε και εμείς αυτο που βλέπεις εσυ
Φυσικά! Αυτή είναι η φωτογραφία της πλακέτας.WP_20150926_10_22_05_Pro.jpg
η πλακέτα βγαίνει απο το άσπρο πλαστικό . Αν ναι μια φωτογραφία απο πίσω να δούμε τις κολλήσεις , αν όχι τότε προσπάθησε να το κόψεις περιμετρικά το πλαστικό. σημειωσαι ποιους πυκνωτές άλλαξες και ποιον ακουμπούσες και λειτουργούσε .
για δες και εδω http://www.plcforum.it/f/topic/17949...blocca/?page=4 απο τι βλέπω δεν είσαι και ο μόνος !!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefos1 : 27-09-15 στις 00:23
Η πλακέτα είναι κολλημένη στο πλαστικό με σιλικόνη αρκετά ισχυρή.Όσον αφορά την φωτογραφία της πλακέτας είναι ακριβώς ίδια με του ιταλικού site, που αναφέρεις, και μπορεί κάποιος να δει λεπτομέρειες από πίσω από εκεί, συνεπώς δεν χρειάζεται να την κόψω όλη περιμετρικά γιατί θέλω να κόψω μόνο όπου επισκευάσω, για να ακουμπάει η πλακέτα μετά. Οι 3 πυκνωτές, που άλλαξα, είναι οι τρεις, που φαίνονται δίπλα στο ολοκληρωμένο μαύρο με τα 10 πτερύγια (φαίνεται και το σκάψιμο στην σιλικόνη), δηλαδή οι CE3, CE6 και CE13.Δυστυχώς δεν ξέρω ιταλικά και δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφει στο ιταλικό site.
κανε μια μετάφραση στο google https://translate.google.gr/?hl=el&tab=wT αυτός εντελή την άλλαξε γιατί δεν μπορούσε να την επισκευάσει. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα θα λυνόταν αν μπορούσες να δεις ποια είναι τα ολοκληρωμένα και αν υπάρχουν να τα αλλάξεις και αφού λες οτι δεν γυρνάει το μοτέρ δες ποια φύσα δίνει ρεύμα στο μοτέρ απο την πλακέτα υποθετικά εκεί θα είναι το πρόβλημα. δεν θεωρώ οτι φταίνε οι πυκνωτές
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefos1 : 27-09-15 στις 23:53
Χθες, κατάφερα να δουλέψει αφού καθάρισα μερικές γραμμές από τη σιλικόνη, καθώς επίσης τα "ποδαράκια" ενός ολοκληρωμένου IC6. Στο τέλος όμως ακριβώς όταν σταμάτησε το στύψιμο έσκασε ο πυκνωτής (10 μF, 500V ). Σήμερα το πρωί τον άλλαξα 2 φορές με πυκνωτή των 450V, γιατί δεν υπάρχει πυκνωτής των 500V. Και οι 2 έσκασαν στο στύψιμο.Αν κάποιος υποψιάζεται την αιτία ας μου απαντήσει.
Ο πυκνωτής αυτός είναι μετά την γέφυρα ανόρθωσης η οποία δέχεται την τάση του δικτύου;