Γνωστός μου ανεφερε οτι αυτα τα τηλεφωνικά καλώδια πουλιούνται μόνο η 50 μέτρα η 100 στα ηλεκτρολογικά καταστήματα στην Αθήνα.Γνωριζει κανείς αν ισχύει αυτό;
Γνωστός μου ανεφερε οτι αυτα τα τηλεφωνικά καλώδια πουλιούνται μόνο η 50 μέτρα η 100 στα ηλεκτρολογικά καταστήματα στην Αθήνα.Γνωριζει κανείς αν ισχύει αυτό;
Εκεινο που ειναι χρησιμο να ξερεις οτι σε αυτη την απλη κεραια το μηκος , η ποιοτητα, το σχεδιο ,και το ειδος του καλωδιου δεν θα αλλαξουν και πολλα στην ποιοτητα της ληψης . Που σημαινει οτι εαν δεν εχεις καλη ληψη το να αλλαξεις μια "κεραια" φιαγμενη με καλωδιο Α σε σχεση με το καλωδιο Β δεν θα σου προσφερει απολυτως τιποτα παραπανω ...
Εαν δεν εχεις ληψη με εσωτερικη κεραια θα πρεπει να πας υποχρεωτικα σε εξωτερικη
leosedf (14-09-15), nyannaco (15-09-15), windmill82 (14-09-15)
οτι πεις εγω δεν εχω θεμα ...
Μιλας με εναν ανθρωπο ο οποιος κανει επαγγελματικα αυτη την δουλεια 35 χρονια , Αυτα πουηταν χρηστικα για να γραφτουν στα εγραψα στο προηγουμενο ποστ ... Στην πραξη το πως εχεις απλωσει τα οποια καλωδια στον χωρο , ποσο σωστα ηταν φιαγμενη η προηγουμενη κεραια με καλωδιο που ειχες φιαξει κανουν σιγουρα καποια διαφορα η ποιοτητα του καλωδιου αλλα και το ειδος αν θα ειναι τηλεφωνικο η αλλο δεν παιζει απολυτως κανεναν ρολο .