Αγχώνεσαι υπερβολικά για το τίποτα... Δεν χρειάζεται να βάλεις ένα πανομοιότυπο, απλά ένα που να μην καεί με το ρεύμα κανονικής λειτουργίας του τροφοδοτικού... Είπες ότι ο υπολογιστής αυτός ξέμεινε από τροφοδοτικό... Γιατί δεν βγάζεις το θερμίστορ του χαλασμένου τροφοδοτικού να το βάλεις σε τούτο εδώ;
Εχω την εντύπωση οτι αν δεν είναι το ιδιο θα κάνει χειρότερη ζημιά.Μόλις είδα ότι έχει σκάσει το thermistor δεν το έβλεπα καν γιατί είναι μαύρο χρώματος και δεν φαινόταν καλά.Αν δεν θα γίνει τίποτα χειρότερα θα δοκιμάσω απο άλλα τροφοδοτικά.Εχω 2 χαλασμένα.
20150911_151201.jpg20150911_151236.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gio23 : 11-09-15 στις 15:27
Καμία ζημιά δεν θα κάνει. Το μακαρόνι της ασφάλειας γιατί το έγδαρες;
Απο χαζομάρα. Ήθελα να δω μήπως έχει τίποτα η ασφάλεια αλλά μετά σκέφτηκα οτι αν ήταν καμένη δεν θα έπερνε ρεύμα καθόλου20150911_154912.jpg
Αυτή 'εβαλα και δουλεύει κανονικά προς το παρών.Μέτρησα τασεις και μέχρι στιγμής μου βγάζει κανονικα 5.4 στο κόκκινο και 12.5 στο κίτρινο.
Ελπιζω να το έλυσα το θέμα.![]()
Μπράβο. Αν θα ξαναέχεις πρόβλημα ο χρόνος θα το δείξει. Η μέτρηση των τάσεων που έκανες δεν έχει νόημα, δεν τις επηρεάζει το θερμίστορ που θα βάλεις.
Ευχαριστώ πολύ. Νοιώθω μεγάλη ικανοποιήση που το έφτιαξα και πρέπει να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές και την βοήθειά σας.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κοιτάξω για να μου δείξει σταθερότητα; Αν και όπως είπες σωστά "ο χρόνος θα δείξει"