οταν εβαλες την εσωτερικη οθονη ειχες το τροφοδοτικο η' την μπαταρια συνδεμενη?
οταν εβαλες την εσωτερικη οθονη ειχες το τροφοδοτικο η' την μπαταρια συνδεμενη?
Καλημέρα με φρέσκες πρωϊνές μετρήσεις. Τοποθέτησα επάνω στη MoBo processor, fan, μνήμη, monitor, και φυσικά μπαταρία (τα minimum για τη λειτουργία του). Μόλις σύνδεσα το τροφοδοτικό, και χωρίς να κάνω οτιδήποτε είχα μια απότομη αύξηση του ρεύματος στα 290 mA, η οποία διατηρήθηκε για 2 - 3 δεύτερα, και κατόπιν έπεσε στα 4.93 mA, η οποία ένταση έμεινε αμετάβλητη ακόμα και με το πάτημα του Start Button. Κάτι επιπλέον που παρατήρησα είναι ότι κατά την τοποθέτηση του τροφοδοτικού, και χωρίς να κάνω καμία απολύτως ενέργεια, το Led2 (Battery Led) ανάβει για 5 sec, και μετά σβήνει για άλλα τόσα. Πατώντας το Start Button όμως κάνει 11 blinks. Το αναφέρω μήπως βοηθήσει σε κάτι ...
Καλημέρα.
Θα σου προτείνω κάτι απλό. Πάρε το σχέδιο και κάνε όλες τις μετρήσεις που αφορούν τις συνδέσεις του jack που έβαλες σε επίπεδο ωμικής συνέχειας με ωμόμετρο. Όλες οι πλακέτες laptop έχουν 4 στρώματα το λιγότερο. Αν όλες οι μετρήσεις στα σημεία επαφής του jack είναι ΟΚ, τότε αφαίρεσε τα ΌΛΑ τα πλακετάκια (wifi-bluetooth), RAM, CPU και δώσε τάση μόνο από το τροφοδοτικό χωρίς μπαταρία. Δες αν ανοίγει το FAN και αν ανάβει το power led και φυσικά πόση ώρα αυτό παραμένει ανοικτό. Ταυτόχρονα μέτρα τάσεις στα σημεία επαφής με το jack και στα περιφερειακά εξαρτήματα. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ. Κάνε αυτά και τα ξαναλέμε πάλι.
Το έκανα και όλες οι συνέχειες ωμικά δείχνουν Ok ...
Έτσι ακριβώς όπως μου το ζητάς, δεν έχω ούτε οπτική ένδειξη από Led, αλλά ούτε περιστροφή (έστω και ελάχιστη) του Fan ...
Ζητώ συγνώμη, παρανόησα. Λοιπόν με μπαταρία εκτός, και με συνδεδεμένα στη MoBo, processor, fan, ram, και display (εσωτερικό), έχω 74 - 75 mA κατά τη σύνδεση του τροφοδοτικού, 77.8 mA κατά το πάτημα του Start Button και κατόπιν 80.2 mA αφού αφήσω το Start Button, ένδειξη που την έχω για μερικά δευτερόλεπτα ...
Ποιά είναι η αντίσταση με τηνγείωση στα pins του PQ51;
Αδάμ καλησπέρα. Επειδή μου προέκυψε ανάγκη να απομακρυνθώ από το εργαστήριο, θα μετρήσω αύριο, και θα σου γράψω ...