Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Παύλος
    Περιοχή
    Κορωπί

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DimMani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακόμα δεν έκανα τις ασκήσεις μου καί ο λόγος είναι ότι ηδεξαμενή βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από το σπίτι περίπου πόσα μέτρα ψηλότερα , οπότε πρέπει να κλείσωτον διακόπτη από την παροχή της δεξαμενής . Όμως για να τον κλείσω πρέπει νααδειάσω την μισή αποθήκη μέσα στην οποία βρίσκεται η δεξαμενή ! Σήμερα(17/μέτρησα τα παρακάτω , που ίσως μπορείς να αξιολογήσεις :
    a. Η φούσκα έχει πίεση 2 ατμ. και – έκανα το τέστ - δενβγάζει νερό πιέζοντας την βαλβίδα του αέρα .¨Αρα η φούσκα σου δεν είναι τρύπια.
    b. Το μηχάνημα σταματά να λειτουργεί , αφού ανεβάσει πίεση στις3.8 ατμ. με την βρύση ανοικτή ή κλειστή ; και
    c. Ενεργοποιείται μόλις αγγίξει τις 2ατμ.
    d. Όμως ενώ μου παρείχε νερό στο μέγιστο της ροής για 11δεύτερα , τώρα έχει κατέβει στα 8’’ ;!
    Θα με εξυπηρετούσε μια απάντηση πρίν αδειάσω την αποθήκη , πράγμαπου θα κάνω εφ’όσον το κρίνεις απαραίτητο . Εννοείτε ότι δεν έχω λόγιανα σ’ευχαριστήσω . .
    Οι τιμές που έχεις γράψει δεν είναι καθόλου άσχημες. Από εκεί ξεκινάμε να ρυθμίζουμε. Όσον αφορά τον χρόνο, μπορώ να σου δώσω μιά εξήγηση πχ μειώθηκε η απόδοση της αντλίας λόγω αλάτων . Αυτό όμως δεν παύει να είναι υπόθεση γιατί δεν έχω εικόνα ούτε της εγκατάστασής σου ούτε της αντλίας σου( παροχή, μανομετρικό κλπ).
    Απάντησέ μου αν θέλεις σε αυτά που σε ρωτάω, όπως επίσης και στο άν με την βρύση μόνιμα ανοικτή η αντλία ξεκινάει και σταματάει. Τέλος βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει φίλτρο γραμμής στην αναρρόφηση της αντλίας.

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον pts. για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

DimMani (25-08-15)

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-15, 16:36
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-15, 19:22
  3. Αρχείο .PCB
    από sv1iyb στο forum Πομποδέκτες & Κεραίες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-14, 16:25
  4. [Miele] Διαρροή νερού.