Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες και καταλαβαινω πως οι ανθρωποι που εχουν γνωσεις και εμπειρια θα το βλεπουν το λιγοτερο γελοιο. Αλλα και μονο που θα κατσεις πχ να μου πεις εστω κ το λαθος μου ειναι κατι.

Εμενα προσωπικα μου αρεσει αυτο που προσπαθω να κανω, να διαβαζω οσον αφορα τα ηλεκτρονικα και να ψαχνω οσο μπορω.

Οσο γι το ps on εχεις δικιο. Σκεφτηκα πως ολα τα τροφοδοτικα θα δουλευουν παρομοια. Επομενως αν κανω την συνδεση οπως τν φωτο παλι δν θα μπορεσω να δω αν δουλευει. (?)

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vagos_89 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκεφτηκα πως ολα τα τροφοδοτικα θα δουλευουν παρομοια.
    σε αυτά τα σοφιστικέ ηλεκτρονικά δεν έχει παρόμοια και στο περίπου θέλει ακριβώς
    κάτι τέτοιο μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα αλλά υπάρχει θέμα και για την ασφάλεια σου
    δεν υπάρχει πρωτόκολλο στο PS-ON και ο κάθε κατασκευαστής μπορεί να έχει τον δικό του τρόπο

Επομενως αν κανω την συνδεση οπως τν φωτο παλι δν θα μπορεσω να δω αν δουλευει. (?)
    χα το θέμα είναι ότι δεν τα διαβάζεις προσεκτικά και ενώ σου λέει να συνδέσεις το PSON με την +5VSTB εσύ το συνδέεις στο GND και περιμένεις να γίνει ΟΝ

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Καλημέρα! Εντάξει έχεις δικιο τουλαχιστον καταλαβαινω το λαθος μου και μαθαινω απ αυτο.

Συνδεσα τελικα το ps-on με το standbay pin μεσω αντιστασης και εχω και τα 12 και τα 5V. Στη δευτερη (μικρη) φυσα που παει στη main αναγραφονται τα πιν: 1) inverte on/off 2) NC, 3)DIMPWM, 4)GND, 5)DET_5V στη οποια εχω τα 5V στο τελευταιο πιν. επισης στη φυσα που παει στο inverter αναγραφονται τα πιν: 1)VCC 2,3)FB 4,5)GND 6,7)LD στην οποια παιρνω τα 12V(VCC).

Μπορω τωρα να δοκιμασω αν αναβουν οι λαμπες της τβ οπως εχω εκτος το τροφοδοτικο χωρις mainboard συνδεμενη; πρεπει να ενεργοποιησω καπως το πιν inverter on/off?

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μπράβο Βαγγέλη
    ευτυχώς που τουλάχιστον δεν παρεξηγιέσαι όπως κάποιοι άλλοι όταν τους απαντώ με κυνικό τρόπο
    Μπορω τωρα να δοκιμασω αν αναβουν οι λαμπες της τβ οπως εχω εκτος το τροφοδοτικο χωρις mainboard συνδεμενη; πρεπει να ενεργοποιησω καπως το πιν inverter on/off?
    ναι βάλε στο φις CNI805 πιν 1 Inverter On/Off τάση +5V και αν και το inverter είναι ΟΚ θα ανάψουν οι λάμπες

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Samsung] ΒΛΑΒΗ SAMSUNG LE40A536T1F .
    από rigatos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-15, 22:32

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία