Καλύτερα κάνε τη δεύτερη εναλλακτική που προτείνεις, και όπως αναφέρει και ο Νίκος καλύτερα - αν έχεις την επιλογή - να ανεβάζεις λίγο τα Volts παρά τις χωρητικότητες.
Καλύτερα κάνε τη δεύτερη εναλλακτική που προτείνεις, και όπως αναφέρει και ο Νίκος καλύτερα - αν έχεις την επιλογή - να ανεβάζεις λίγο τα Volts παρά τις χωρητικότητες.
Να μην κάνεις τίποτα από αυτά που λες, να πάρεις αυτούς που πρέπει και μάλιστα με χαμηλό ESR. Φαντάζομαι ότι αυτοί που έχεις είναι οι απλοί στους 105.
FILMAN (13-07-15)
Άρα πάμε στα 16ν από τα 6.3 στην ίδια χωρητικότητα. Αλλά και τους 3 να τους αλλάξω στα 16 ή μόνο έναν?
Να μην κάνω τίποτα? Στους 105 ήταν αυτοί που είχε πάνω και 105 και αυτοί που έχω για να βάλω. Θα έβαζα ίδια μF και τέλος αλλά δεν έχει ούτε το μαγαζί που παίρνω και εγώ από αυτούς που έχω μου λείπε ένας στα 1500 και γιαυτό ρώτησα..
Στάλθηκε από το Breeze μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντώνη εννοείται ότι αυτό που προτείνεις είναι η καλύτερη λύση. Ίδια volts ίδια χωρητικότητα, δεν το συζητάμε. Απλά λέμε στη περίπτωση που είναι αδύνατον να βρει ίδια εξαρτήματα τι κάνει.. Αυτό ρώτησε ο Γιάννης αν κατάλαβα καλά από το αρχικό μήνυμα που ανέφερε ότι δεν τα βρίσκει..
Μανώλη ακριβώς αυτό το όλο θέμα κολλάει σε δυο πυκνωτές όπου ο ένας που είχε ήταν στα 820 και θα βάλω 1000 που είναι μικρή διαφορά και ξέρουμε ότι δεν θα έχει θέμα. Αλλά το κυρίως πρόβλημα είναι στο 1500αρι που μου λείπει ένας και τώρα να παραγγείλω έναν από το ίντερνετ είναι τσάμπα κόπος και το μαγαζί εδώ δεν έχει να μου δώσει! Κοίταξα και σε άλλες πλακέτες μήπως ξηλώσω κανένα αλλά τζίφος! Στα 16ν μόνο 1500μF και πολύ μικρότερους μετά και 6.3ν 1000μF υπάρχουν στις πλακέτες άφθονοι!
Στάλθηκε από το Breeze μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιάννη εφόσον δεν υπάρχει άλλη λύση δοκίμασε την επιλογή "να βάλω πάλι 2 στα 1500 και έναν 2200" και πες μετά αν θέλεις αποτελέσματα..
Το πρόβλημα έφτιαξε. Οι αλλαγές είναι οι ακόλουθες:
Προβληματικοί πυκνωτές: 1 ζεύγος 1500μF 6.3v, 1χ 1500mF 6.3v και 1χ 820μF 6.3v
Αλλαγή με: 1 ζεύγος 1500μF 6.3v, 1x 2200μF 6.3v και 1χ 1000μF 6.3v.
Καλώς ορίσαμε!:
Μετά από μια ώρα λειτουργίας γιατί μόλις είδα το πόστ σου Μανώλη κόλλησα απευθείας τον 2200(είχα ήδη κολλήσει του υπόλοιπους) και περίμενα μια ώρα να δω αν μου βγάλει κάτι. Μέχρι στιγμής όλα άψογα και οι θερμοκρασίες επίσης! 48 βαθμοί και είναι σταθερά τόση ώρα. Ελπίζω και εύχομαι να μην έχω κανένα θέμα τις επόμενες μέρες. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την καθοδήγηση! Αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα θα ποστάρω πάλι!