Καλημερα σας!

Θα ηθελα να κανω καοιες ερωτησεις σχετικα με το θεμα. Στο παραπανω πλακετα δεν παιρνω καθολου ταση ειτε με τοmainboard συνδεμενοειτε οχι.

Ελεγξα διπλοδιοδακια στο δευτερευον αλλαξα επισης ηλεκτρολυτικους. Στην στην εισοδο του μ\σ στα δυο πρωτα ποδαρακια εχω την ανορθωμενη ταση περιπου στα 320V αλλα στην εξοδο του δεν εχω καθολου ταση.

απ οτι παρατηρω δεν δουλευει σωστα το μοσφετ παρολο που ειναι ενταξει. Υπαρχει ενα ολοκληρωμενο στη κατω μερια της πλακετας το οποιο οδηγει το μοσφετ(pwm controller) απ οτι ειδα στο datasheet το οποιο απ οτι βλεπω χρειαζεται τουλαχιστον 15V τροφοδοσια στο pin7 για να δουλεψει. Εγω εχω 3 βολτ εκει.

Απ οτι.λεπω στο κυκλωμα το ποδαρακι 7 του ολοκληρωμενου παιρνει ταση απο το κοπλερ(διορθωστε με αν κανω λαθος). Γινεται να το τροφοδοτει το κοπλερ ενω στο δευτερευον δεν παιρνω καθολου ταση απο τον μ\σ?

Και επισης υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα ολοκληρωμενου? Δηλαδη αν ηταν προβληματικο δεν θα επρεπε τουλαχιστον να παιρνω ταση πανω απο 15V στο pin7 ασχετως αν θα δουλευε?

Επισης ελεγξα και τις αντιστασεις που συνδεονται στο ολοκληρωμενο και ειναι ολες καλες. Αλλαξα κ προληπτικα ολους τους πυκνωτες εκτος απο τον μεγαλο αλλα παλι τιποτα.

Ισως αυτα που λεω να μην στεκουν αλλα αν μπορειτε θα θελα μια γνωμη.