Ο πυκνωτής έπρεπε να ήταν σε σειρά με τον πάνω ακροδέκτη του ποτενσιόμετρου, όχι σε σειρά με τον μεσαίο!
Οι μετρήσεις στο 4558 βγαίνουν περίπου όπως τις προτείνει:
πιν
μαύρο 3 ,κόκκινο 8 6.1 βολτ .Προτείνει 6
μαύρο 3 ,κόκκινο 4 -6.1 βολτ.Προτείνει 6
Οι μετρήσεις όμως ανάμεσα στα πιν της εξόδου των ηχείων βγαίνουν εντελώς διαφορετικές
Προτείνει 6.7 βολτ στο αριστερό κανάλι και 7 στο δεξί.Εγώ όμως βγάζω...μηδέν και στα δύο.
ezizu (19-06-15)
Ρίξε και μια ματιά μόνος σου αν θες.Είναι στα ισπανικά βέβαια αλλά έχει κουμπί μετάφρασης στα αγγλικά.Μια εικόνα χίλιες λέξεις.
![]()
ΟΚ, αυτό λέει, αλλά εξακολουθεί να μην είναι σωστό. Ούτε και με το σχηματικό συνάδει αυτό, λόγω του C5 (και του C6) θα πρέπει να μετράς 0V στην έξοδο (όπως και συμβαίνει). Κάτι δεν λέει καλά ο ποιητής. Επαναλαμβάνω, Vcc/2 DC στην έξοδο είναι τελείως παράλογο και απαράδεκτο.
ezizu (19-06-15)
Παραπάνω αν διάβασες βγάζει και άπειρο ανάμεσα στα πιν τροφοδοσίας.Δεν ξέρω κι εγώ τί να πω.Απ'το σάιτ και τα βίντεο φαίνεται ότι μόνοι τους σχεδιάζουν και φτιάχνουν τα κυκλώματα .Και βιντεοσκοπούν τη διαδικασία.Το να κάτσουν και να φτιάξουν και μια φωτογραφία με ψεύτικες μετρήσεις δεν ξέρω που αποσκοπεί.
....αν δουλεύει κανονικά το μηχάνημα, χωρίς βόμβο, χωρίς φύσημα,(όταν δεν έχει σήμα), με καλή απόδοση στο φουλ της έντασης, είναι οκ.!
....το μόνο που θα κοίταγα στην θέση σου είναι αν ζεσταίνεται πολύ, στην μονάδα εξόδου, και το τσιπ του προ ενισχυτή.
.....θα έβαζα και ένα αμπερόμετρο να δω τα αμπέρ που τραβάει σε κατάσταση χωρίς σήμα και σε φουλ ένταση.
...το πιθανότερο με αυτά στην σελίδα με τις οδηγίες είναι να έχουν περιγράψει το τι συμβαίνει σε περίπτωση βλάβης και όχι όταν όλα είναι σωστά!