Εμένα δεν μου φαίνεται πολύς ο χρόνος αν συνυπολογίσει κανείς την θερμοκρασία εκκίνησης +23 βαθμούς. Ίσως όπως λές δεν θα έπρεπε ακόμη να το κλείσω. Θα το παρακολουθήσω όμως ακόμη 2-3 ώρες και αναλόγως με τα αποτελέσματα θα πράξω. Αν δω πως κολλάει κάπου θα το ξανανοίξω να ελέγξω τον ανεμιστήρα. Προς το παρόν με ανησυχεί λιγάκι το ανέβασμα της θερμοκρασίας στην συντήρηση στους +9 .....κάτι όμως που πιθανώς οφείλεται στο άνοιγμα της πόρτας για την τοποθέτηση ραφιών και συρταριών που μου πήρε περίπου 7-8 λεπτά.
Παρακολουθώ κι επανέρχομαι λοιπόν.
Αυτήν την ώρα έχω στην κατάψυξη -8
Εστάλη υπό του εμού Ερυθρού Ρυσίου ...βαρβαριστί...red rice χρησιμοποιώντας tapatalk