βιάστηκες να το κλείσεις....
θα ήθελα να δεις αν δουλεύει ο ανεμιστήρας στην σερπαντίνα!! κάνε ένα κόπο να το δεις: δουλεύει;;
ο χρόνος μέχρι το -6 μου φαίνεται πολύς....
βιάστηκες να το κλείσεις....
θα ήθελα να δεις αν δουλεύει ο ανεμιστήρας στην σερπαντίνα!! κάνε ένα κόπο να το δεις: δουλεύει;;
ο χρόνος μέχρι το -6 μου φαίνεται πολύς....
Εμένα δεν μου φαίνεται πολύς ο χρόνος αν συνυπολογίσει κανείς την θερμοκρασία εκκίνησης +23 βαθμούς. Ίσως όπως λές δεν θα έπρεπε ακόμη να το κλείσω. Θα το παρακολουθήσω όμως ακόμη 2-3 ώρες και αναλόγως με τα αποτελέσματα θα πράξω. Αν δω πως κολλάει κάπου θα το ξανανοίξω να ελέγξω τον ανεμιστήρα. Προς το παρόν με ανησυχεί λιγάκι το ανέβασμα της θερμοκρασίας στην συντήρηση στους +9 .....κάτι όμως που πιθανώς οφείλεται στο άνοιγμα της πόρτας για την τοποθέτηση ραφιών και συρταριών που μου πήρε περίπου 7-8 λεπτά.
Παρακολουθώ κι επανέρχομαι λοιπόν.
Αυτήν την ώρα έχω στην κατάψυξη -8
Εστάλη υπό του εμού Ερυθρού Ρυσίου ...βαρβαριστί...red rice χρησιμοποιώντας tapatalk
Καλά πάει με την λογική ότι δεν έχεις απλό ψυγείο αλλά κάτι σαν κοντέινερ ψυγείο (πολλά λίτρα)
στην αρχή "ξεσκίζεται " η κατάψυξη για να τροφοδοτεί τον χώρο της συντήρησης . Μόλις τακτοποιηθεί ο χώρος συντήρησης , μετά παίρνει τα πάνω του και η κατάψυξη (της κατάψυξης τα αποτελέσματα έρχονται αργότερα διότι η συντήρηση "έκλεψε" από την κατάψυξη.
Άσε το να δουλεύει με κλειστές πόρτες μέχρι το πρωί και δες στο φινάλε τι έγινε .