Οι "πυκνωτές" που έβαλες είναι οι ηλεκτροβαλβίδες της εισαγωγής του νερού...
Οι "πυκνωτές" που έβαλες είναι οι ηλεκτροβαλβίδες της εισαγωγής του νερού...
Τελικά δεν παίρνει νερό ή δεν γυρίζει ο κάδος;
Αν μιλάς για το εξάρτημα πάνω στο οποίο πηγαίνει κατευθείαν το καλώδιο του ρεύματος, όχι, δεν έχει να κάνει με την εκκίνηση του μοτέρ. Είναι αντιπαρασιτικό φίλτρο.
Εγώ σε αυτές τις φωτο βλέπω τα πηνία των ηλεκτροβαλβίδων εισαγωγής νερού, πού βλέπεις πυκνωτή εσύ δεν ξέρω...
Επειδή μάλλον σας έχω μπερδέψει λίγο, να ξεκαθαρίσουμε. Αυτά που εγώ έλεγα πυκνωτές είναι: στην 1η φωτο αντιπαρασιτικό φίλτρο και δεν έχει να κάνει με την εκκίνηση του μοτέρ. Στις φωτο 2 & 4 είναι τα πηνία των ηλεκτροβαλβίδων εισαγωγής νερού και όχι πυκνωτές. Σωστά?
Ναι δεν παίρνει νερό και γι' αυτό ίσως δεν προχωράει στα επόμενα βήματα?
Στον πίνακα δεν ανάβει κανένα από τα λαμπάκια, παρόλο που ακούγεται σαν να δουλεύει το πλυντήριο.
Φίλε FILMAN, ναι τελικά αυτό που άκουγα ήταν η αντλία εξαγωγής. Ας το πάρω από την αρχή. Με πολύμετρο είδα ότι έχει ρεύμα στο αντιπαρασιτικό φίλτρο, στον διακόπτη της πόρτας. Για να αποκλείσω τις ηλεκτροβαλβίδες εισαγωγής νερού, συμπλήρωσα νερό μ' ένα κουβά στον κάδο, με το σκεπτικό ότι αν έχει το νερό που χρειάζεται θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα, τίποτα. Αποφάσισα να βγάλω την κεντρική πλακέτα. Και τότε είδα τις μαυρίλες και τα σκασίματα, το ακόμα χειρότερο είναι ότι το σκάσιμο είναι στο εξάρτημα 10Α472G (δεν ξέρω την ονομασία του) το οποίο δεν υπάρχει στο εμπόριο (πήγα σε φίλο ηλεκτρονικό). Σαν ανταλλακτικό υπάρχει ολόκληρη η πλακέτα, που όμως την βρήκα 180 ευρώ. Και φυσικά δεν ξέρω αν έχει καεί κάποιο άλλο εξάρτημα μέσα στο πλυντήριο, πέραν της ζημιάς στην πλακέτα. Τώρα αν και εσείς παιδιά μου επιβεβαιώσετε τα παραπάνω τότε πάω για καινούργιο πλυντήριο.
Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν...
![]()
10Α472G : αντίσταση 4,7 ΚΩ
εδώ:
http://www.electronicsurplus.com/rkl...twork-4-7k-ohm
http://www.ebay.com/itm/10PCS-4-7K-D...item3cc3df7467
R68: αντίσταση πιθανή 47 ΚΩ(αν δεν είναι κομμένη μέτρα την)
αυτά τα δυο μπορείς να τα αντικαταστήσεις...αν το πλυντήριο δουλέψει έχει καλώς..
όμως το αντίστοιχο "πόδι" στο ολοκληρωμένο είναι μαυρισμένο: έχει συμβεί "βραχυκύκλωμα" που το έχει "ζορίσει"...
για να καούν αυτές οι αντιστάσεις σημαίνει ότι κάπου συναίβει βραχυκύκλωμα, ίσως προσωρινό από τα νερά....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sofosal : 30-05-15 στις 13:07
Σε άλλο σημείο του προγράμματος αν το βάλεις (και επειδή έχει διπλή βαλβίδα ) παίρνει νερό? Αν ναι τότε πιθανά να φταίει ή μία από τις 2 βαλβίδες , άλλωστε και στην φωτογραφία με τις βαλβίδες φαίνεται διαρροή νερού από τα σημάδια σκουριάς που έχει. Και επίσης πιθανά στο κάτω μέρος όπου έσταζαν αυτά τα νερά να υπάρχει κάποια αντλία (μοτέρ) και να την έβρεξε και μύρισε αυτή.
Επίσης επειδή λες ότι "μύρισε " . Πιθανά για μεγάλο διάστημα από την συρμάτινη καλτσοδέτα που συγκρατεί το λάστιχο πόρτας , να έτρεχε και από εκεί νερά και να κατέληγαν στο κάτω μέρος όπου βρίσκεται το μοτέρ της κίνησης του κάδου. Πιθανά να έχει σοβαρά προβλήματα η συσκευή και θέλει πολύ προσοχή και έλεγχο γενικό στα πάντα γύρω του στο τι βράχηκε από τις διαρροές κτλ.
Επομένως πρέπει να γίνει μια γενική εκτίμηση των ζημιών για να δεις στο τέλος αν σε συμφέρει να το επισκευάσεις . Ήδη κρατάμε μια καλτσοδέτα που συγκρατεί το λάστιχο πόρτας
Κρατάμε την πιθανή αλλαγή ολόκληρης της διπλής βαλβίδας , αν δεν επισκευάζεται η ίδια .
Κρατάμε και αυτό που "μύρισε " και πρέπει να βρεθεί πιο ανταλλακτικό είναι αυτό π.χ. αντλία? ή μοτέρ?
Κάποια άλλα πράγματα που δεν μας είπες ? π.χ. θόρυβος ? ρουλεμάν? κτλ
Αν το "μαλλί " βγαίνει πολύ σε κόστος , τότε δεν θα σε συμφέρει