Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Με ακουστικά ή με εξωτερικά ηχεία υπολογιστή παίζει; Τουλάχιστο να μην είσαστε στα μουγκά.

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με ακουστικά ή με εξωτερικά ηχεία υπολογιστή παίζει; Τουλάχιστο να μην είσαστε στα μουγκά.
    τίποτα δεν παίζει άμα το βύσμα χάλασε!!!!! θέλει καινούριο!!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Νάξος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μονο με πατεντα για να δουμε το μπασκετ τωρα, εβαλα στον αποκωδικοποιητη mpeg4 ανταπτορα scart που βγαζει τα 3 rca (κοκκινο ασπρο κιτρινο), αλλον εναν ίδιο εβαλα στο scart της tv, ένωσα τους δυο ανταπτορες με καλώδιο rca κιτρινο και απο τον ανταπτορα που ειναι πανω στον mpeg4 πηρα το κοκκινο ασπρο και το πηγα πανω στα ηχεια, ουφφφφφφφ εχουμε κανονικα ηχο και βλεπουμε το ματς ετσι με ψεφτο πατεντα.
    Αλλα κατι πρεπει να κανω ωμός, δοκιμασα τωρα για πλακα και ανοιξα το ps3, παιζω ps3 αλλα εχω ηχο απο οτι παιζει αυτην την στιγμη ο mpeg4, οποτε καταλαβαίνεις.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Νάξος

Προεπιλογή

Εγω πιστευω οτι απο της δοκιμες κατι εχει καει, ακουστικε απο τα ηχεια ενας τσιριχτος ηχος και απο και και περα μονο παράσιτα ακουγονται οταν ενώνουμε ηχεια η ακουστικα, δεν βγαζει ηχο και η tv ακομα και που δεν υπαρχουν πανω στην Η/Ρ ουτε ακουστικα ουτε ηχεια, βλεπει οτι υπαρχουν συνδεδεμενα πανω στην Η/Ρ, ακομα και τωρα που έφυγε πανω απο την πλακετα το Η/Ρ.
    Ξεκόλλησε και πανω απο την πλακετα το Η/Ρ, μαλον το ζόρισα με τα βαλε βγαλε τα καρφακια η ακουστικα η ηχεια και ολοκληρώθηκε το καρε

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Νάξος

Προεπιλογή

Μίλησα με το servis της LG και μου ειπαν για κατεστραμμένη main board, με παρεπεμψαν στον αντιπρόσωπο της LG εδω στο νησί, μου ζηταει μοντελο, του το λεω αλλα εχει παρα διπλα και κατι αλλα γραμματα και τα θελει ολλα, τωρα ειμαι στην δουλεια, το μεσημέρι θα ξανα παρω να τα δώσω αλλα με προειδοποίησε οτι παμε για αλλαγη main board.
    Θα δω τι παιζε και ποσα θελει και αν ειναι να με γδαρει θα κανω υπομονη να βρω μια να την βαλω μονος μου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Νάξος

Προεπιλογή

Παιδια μια τελευταια βοηθεια, απο οσους γνωρίζουν, επειδή απ'οτι καταλαβα θα μου παρουν πολλα για να αλλαξουν την πλακετα.
    Εχω βρει αυτην http://www.ebay.com/itm/MAIN-BOARD-L...item3aa94943cd αλλα πριν δώσω τα λευτα μου θελω να με βοηθήσουν οποιοι ξερουν.
    Εμενα ειναι LD01B EAX61354204(0) EBU60803648 και αυτη ειναι LD01B EAX63026601(0) EBU60803648
    Στον μεσαιο κωδικο υπαρχουν αλλαγες, αυτο μπορει να παιξει καθοριστικο ρολο;

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

δεν είναι ίδιες
    σαν ΕΑΧ6135420......
    αυτός είναι ο κωδικός αναγνώρισης

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Νάξος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν είναι ίδιες
    σαν ΕΑΧ6135420......
    αυτός είναι ο κωδικός αναγνώρισης
    Την εχω δει αυτην την διαφορα στον μεσαιο κωδικο.
    Οποτε δεν θα δουλεψει ε;

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας