Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

βάλε - βγάλε, το πιθανότερο να έχει καταστραφεί το (θηλυκό) βύσμα....
    θα το αλλάξεις.... γιατί βιάζεσαι να βρεις πάνελ;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Νάξος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sofosal Εμφάνιση μηνυμάτων
    βάλε - βγάλε, το πιθανότερο να έχει καταστραφεί το (θηλυκό) βύσμα....
    θα το αλλάξεις.... γιατί βιάζεσαι να βρεις πάνελ;
    Τη εννοεις ''βαλε-βγαλε'' φιλε μου;
    Κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων, πρεπει να το εχω κανει πανω απο 20 φορες σημερα, δεν βγαίνει ηχος απο τα ηχεια της tv γιατί μόλις πατησω στο ηχειο να κανω της ρυθμίσεις, δεν με αφήνει γιατί λεει ''δεν ειναι δυνατές η ρυθμίσεις του ηχουν οταν υπαρχουν συνδεδεμενα ακουστικα στο H/P (τα ηχεια του pc ειχα συνδεδεμενα)''.
    Λογικα κατι εχει καει, εντωμεταξη τωρα που σου γραφω, εχω ανοιγμενη την tv με βγαλμενο το panel μπενοβγαζα το καρφάκι μπας και επανελθει και ξεκολλησε πανω απο την πλακετα η εισοδος Η/Ρ, καλα παμε, ακομα κι'ετσι ομος, ξεκολλημένο, θα τρελαθω, βλεπει συνδεδεμενα ακουστικα.
    Δεν την παλευω αλλο.........

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από saxo kit car Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τη εννοεις ''βαλε-βγαλε'' φιλε μου;
    Κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων, πρεπει να το εχω κανει πανω απο 20 φορες σημερα, δεν βγαίνει ηχος απο τα ηχεια της tv γιατί μόλις πατησω στο ηχειο να κανω της ρυθμίσεις, δεν με αφήνει γιατί λεει ''δεν ειναι δυνατές η ρυθμίσεις του ηχουν οταν υπαρχουν συνδεδεμενα ακουστικα στο H/P (τα ηχεια του pc ειχα συνδεδεμενα)''.
    Λογικα κατι εχει καει, εντωμεταξη τωρα που σου γραφω, εχω ανοιγμενη την tv με βγαλμενο το panel μπενοβγαζα το καρφάκι μπας και επανελθει και ξεκολλησε πανω απο την πλακετα η εισοδος Η/Ρ, καλα παμε, ακομα κι'ετσι ομος, ξεκολλημένο, θα τρελαθω, βλεπει συνδεδεμενα ακουστικα.
    Δεν την παλευω αλλο.........
    ...Το θηλυκό βύσμα του ήχου έχει πάνω του διακόπτη και επαφές για τα δυο ηχεία.....αν ο διακόπτης δεν κλείνει δεν έχεις ήχο στα μεγάφωνα της tv...αν έχουν βραχυκυκλώσει και μεταξύ τους..... βάλε καινούριο βύσμα!!ΘΗΛΥΚΌ (θύρα ακουστικών) στο πάνελ!..
    βάλε - βγάλε το αρσενικό .....γφ.... το θηλυκό...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας