Ναι NVIDIA είναι. Η απεγκατάσταση είναι απλή, ή υπάρχει κάποια διαδικασία;
Ναι NVIDIA είναι. Η απεγκατάσταση είναι απλή, ή υπάρχει κάποια διαδικασία;
κοιτάς στον c αν υπάρχει φάκελος NVIDIA. αν ναι εκεί θα βρεις το "πρόγραμμα" εγκατάστασης.
αν όχι,
βλέπεις πια είναι η κάρτα.
κατεβάζεις το ανάλογο αρχείο από την NVIDIA.
αφού θα έχεις το αρχείο,
πας control panel (πίνακα ελέγχου), επιλέγεις add remove programm (προσθαφαίρεση προγραμμάτων)
βρίσκεις το NVIDIA και το καταργείς remove (απεγκατάσταση)
κάνεις επανεκκίνηση
τρέχεις το πρόγραμμα από το c/NVIDIA,η/ το αρχείο που κατέβασες....
καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχει φάκελος, αλλά επιμέρους αρχεία εγκατάστασης στον C, ούτε και στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων εμφανίζεται ανάλογο πρόγραμμα. Μήπως να κάνω κατάργηση από τη διαχείριση υλικού;
Με τη διαχείριση υλικού πάντως , έκανα ενημέρωση στον driver της κάρτας NVIDIA GeForce 6200 (Microsoft Corporation - WDDM) και με ενημέρωσε ότι λειτουργεί κανονικά...
Αφού δεν βρήκες φάκελο στον c, κατέβασε από την Nvidia,το NVIDIA GeForce 6200 (σειρά 6000).
από την διαχείριση υλικού βλέπει ότι το driver που έχεις είναι το "καλύτερο" υπάρχον και δεν το αλλάζει...
αυτό που επιχειρούμε είναι να ακυρώσουμε κάποιες "παράμετροι-ρυθμίσεις" που τυχόν έχουν επιφέρει το πρόβλημα...
χρειάζεται λοιπόν να εγκατασταθεί από την αρχή το πρόγραμμα.
Κάνε αυτό: τρέξε το αρχείο που θα πάρεις από την Nvidia, χωρίς να απεγκαταστήσεις το παλιό, αφού δεν το βρίσκεις...
μετά την επανεκκίνηση που θα σου ζητήσει, ίσως όλα θα είναι εντάξει....
αν όχι, θα βρεις αυτή τη φορά στην προσθαφαίρεση το πρόγραμμα ...
πες μου να συνεχίσουμε...
Δεν διορθώθηκε... Πάλι δεν υπάρχει στην προσθαφαίρεση το πρόγραμμα! Έχω στην επιφάνεια εργασίας το .exe, που κατέβασα και έτρεξα. Δεν είπα όμως κάτι σημαντικό: Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν χάλασε η οθόνη και έκανα σύνδεση με μια άλλη. Όμως αφού έφτιαξα τη χαλασμένη οθόνη και την έκανα πάλι σύνδεση, το πρόβλημα παρέμεινε... Για να μη μπερδευτείς και οι δυο οθόνες είναι Ο.Κ. αφού τις δοκίμασα σε άλλο PC! Να πω επίσης ότι εγκατέστησα τα windows 7, αρκετές μέρες πριν εμφανιστεί το πρόβλημα!
νομίζω ότι πρέπει να βρεις αυτό, εφόσον έτρεξες το exe...control panel-programs-unistal a program
κάνε και το άλλο: βγάλε και ξαναβάλε την κάρτα στο slot....κοίτα πάνω της μη δεις φουσκωμένους ηλεκτρολυτικούς...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sofosal : 11-05-15 στις 22:24
Εγκαταστάθηκε το εικονίδιο που μου λες, ανοίγουν οι ρυθμίσεις, αλλά τίποτε... Οι πυκνωτές δεν είχαν φουσκώματα, παρόλα αυτά, τους άλλαξα προληπτικά και τους οκτώ, γιατί η κάρτα είναι 6 ετών. Όμως άδικος κόπος δυστυχώς! Δεν ξέρω τι γίνεται... Να διευκρινίσω ότι το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο: Το κόκκινο χρώμα φαίνεται πορτοκαλί.