μπορει ... αλλα για καποιο λογο το electrotanya ακομα και μετα 4 μερες μου βγαζει ακομα το μηνυμα " You are not logged in, only downloads per day possible for you " το ταραξα λιγακι την προηγουμενη βδομαδα ... θα μου πεις γιατι δεν γραφεσαι ... ελα ντε ... τελοσπαντον ... στο hifiengine οκ και κομπλε ...Κάτσε βρε Δημήτρη, γιατί τα γράφεις λιγάκι μπερδεμένα. Πώς γίνεται να μην σου κάνει;
Το σχηματικό που ζητούσες, είναι ακριβώς το ίδιο και στα δυο link.
στο παρν ... υπηρχαν πραγματικα κατι ψυχρες στομ κονεκτορ cn904b ... επιδιορθωθηκαν( αυτο που υποψιαζομουν εξ αρχης ) ανοιχτο χωρις ηχεια καμια ωρα πανω κατω και απο κει που ημουν ετοιμος να πανηγυρισω βγαζει ξανα f10 ... το εκλεισα το ξανα ανοιξα αλλη μια ωρα λειτουργιας ..και τωρα το πεταει στο λεπτο ... κατι δεν παει καλα λεω χμμμ ... η πλακα ειναι οτι μετραω στο regulator τ τασεις που πρεπει ...οταν βγαζει σφαλμα εκει κατι παιζει και περδευτηκα
, χμμμ λεω ... παιρνω το ψυκτικο και οσο ψυχω το regulator κομπλε ... αντε να το αλλαξω ... ψαχνω ενα παπαρακι που κανει μισο ευρο ... ba25bcofp δυο εβδομαδες με ειπανε
να το αλλαξω και να δω αν ειναι αυτο ... χστα ... να βαλω κανα αν109 η κανα ......θα περιμνω
τ να κανω ο κακομοιρης

( αυτο που υποψιαζομουν εξ αρχης ) ανοιχτο χωρις ηχεια καμια ωρα πανω κατω και απο κει που ημουν ετοιμος να πανηγυρισω βγαζει ξανα f10 ... το εκλεισα το ξανα ανοιξα αλλη μια ωρα λειτουργιας ..και τωρα το πεταει στο λεπτο ... κατι δεν παει καλα λεω χμμμ ... η πλακα ειναι οτι μετραω στο regulator τ τασεις που πρεπει ...οταν βγαζει σφαλμα εκει κατι παιζει και περδευτηκα
, χμμμ λεω ... παιρνω το ψυκτικο και οσο ψυχω το regulator κομπλε ... αντε να το αλλαξω ... ψαχνω ενα παπαρακι που κανει μισο ευρο ... ba25bcofp δυο εβδομαδες με ειπανε
να το αλλαξω και να δω αν ειναι αυτο ... χστα ... να βαλω κανα αν109 η κανα ......θα περιμνω
τ να κανω ο κακομοιρης
Απάντηση με παράθεση

η φωτο ειναι πριν τα κανω , η μπλε γραμμη πανω στην πλακετα στο σημειο των 2sd ειναι μαρκαρισμα που εκανα εγω πριν τα κανω ... μετραω και ολα φαινονται καλα ...τ να πω , τελικα θα μου ερθουν τριτη τα εξαρτηματα ... παραγγειλα και τα 2sd και το ba25 ... τα πηρα και επι 2 ... αμελητεο κοστος ... ας ερθουν μια με το καλο να τα αλλαξω και να δουμε ... ρα ριξω ακομια μια ματια πατος το απογευμα ... για 4 φορα ...
δεν πανηγυριζω ακομα ... θα το αφησω ολη την νυχτα να βγαλει 24 ωρες ... να δουμε ...