και service manual να βρεις δεν είναι σίγουρο ότι θα επισκευάσεις ένα μηχάνημα τέτοιας πολυπλοκότητας όταν λες ότι δεν ασχολείσαι με επισκευές
δεν ειπα οτι δεν ασχολουμαι με επισκευες ..... δεν ασχολουμαι με επισκευες audio μηχανηματων και ουτε προκειται ... ετυχε και τον λογο τον γραφω στο πρωτο ποστ ....

χωρίς να θέλω να σε μειώσω
ναι κλαιν μαιν αχαχαχ ... δεν παρεξηγουμε μην στεναχωριεσαι ....

διαπιστώνω έλλειψη μεθοδικότητας που είναι απαραίτητη για αυτήν την επισκευή
απλά γιατί το λινκ που σου δόθηκε λειτουργεί έχει το manual και θα μπορούσες να το έχει και εσύ
ναι μεθοδικοτητα και ναι οκ σωστα ...που την διαπιστωσες αυτην την ελειψη ? ... ( step by step ) και ποιο service manuall ? και που μου δoθηκε ? κατι εχασα η δεν πηρα χαμπαρι η μου φαινετε .... ??? το λινκ που μου δοθηκε το ειχα βρει και εγω ... καμια σχεση ειναι ενα απλο block diagram συνδεσεων ... σαν αυτο που εδειξες θελω ... να ξερω μετρησεις και κλπ ... ασε που μου εβγαλε 2 περ ντει τωρα
αυτο που εβαλες ειναι απο το sa dx850 ? αν οχι απο ποιο ειναι ? διαβασα οτι ειναι καποια μοντελα μεταξυ τους ιδια ( σχεδον ) παρα ταυτα δεν το κανεις κανα συνημενο να μου το στειλεις ? αν δεν σου κανει κοπο ...

Εγώ θα σου πρότεινα αρχικά, να ελέγξεις προσεκτικά όλες τος πλακέτες, για ψυχρές κολλήσεις.
Ανέβασε αν μπορείς μερικές φωτογραφίες των πλακετών (και από την μεριά των κολλήσεων).
ξεκιναω παλι απ την αρχη ( χωρις σχηματικο ) ακολουθωντας ... την στανταρ πρακτικη που ακολουθουμε ενα ενα βημα βημα ... εχω ελεγξει ψυχρες ... αντε να τ ξανα ελεγξω ...

Ανέβασε αν μπορείς μερικές φωτογραφίες των πλακετών (και από την μεριά των κολλήσεων).
θα ανεβασω να δειτε ...
θα ανεβασω με την πρωτη ευκαιρια ....

pin 1= 5V
pin 2= 0V (GND)
pin 3= 2.5V
τα δινει ναι ...

σχηματικο θελω να βγαλω ακρη .... ααα βρηκα και ενα για το πως ανοιγει το σασι ... το υπολοιπο το δινουν με 15 δολαρια ... τσ τσ τσ