Βαγγέλη και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας.
Απαντώ στα ερωτήματά σου
1.Η οθόνη σβηνει μετά από 1-2δευτερόλεπτα που δείχνει κανονικά: Ο υπολογιστής τη βλέπει κανονικά σαν οθόνη, το led σηνεχίζει να ανάβει και η οθόνη δεν έχει φως πίσω της.
2.Επίσης ναι, εξαφανίζεται η εικόνα της και είναι σαν κλειστή με το led όμως να είναι ναμένο κανονικά.
3.ΟΙ συνδέσεις με υπολογιστή και ρεύμα λειτουργούν κανονικά αφού η οθόνη δείχνει κανονικά.
4.Αν αφαιρέσω τα καλώδια από τον υπολογιστή και την ανάψω στην οθόνη ανάβει πάλι το led και το σήμα "check signal" κανονικά μονο για 1-2 δευτερόλεπτα.
5.Ο φουσκωμένος πυκνωτής ήτνα σε οθόνη lg 17 ιντσών φίλης μου η οποία είχε το ίδιο πρόβλημα , εσβηνε σε λιγότερο χρόνο του 0,5 δευτ.
Αφού άλλαξα τον πυκνωτή της δούλεψε κανονικά.
6.Η οθόνη δεν δούλευε καθόλου, ήτνα κάνα χρόνο στη ντουλάπα και αφού μου είπε η φίλη για τη 17αρα της είπα να ρίξω και μια ματιά στη 19άρα μου.
7.λάμπες,τροφοδοτικό: Πως να τα τσεκάρω δεν ξέρω, που είναι οι λάμπες;
8. Στo τροφοδοτικό άλλαξα τον πυκνωτή που είχε 400v 150mF
9.Λόγω του ότι η 17άρα έκανε το ίδιο και έφτιαξε με αλλαγή ενός πυκνωτή, δε θα έπρεπε και η 19'αρα μου να φτάξει αν αλλάξω όλους τους πυκνωτές;
Άλλωστε η 19άρα μου δεν άνοιγε καν και μετά την αλλαγή κάποιων πυκνωτών άνοιξε μόνο όμως για 1-2δευτ
10.Επίσης το link που έβαλες τα δείχνει μόνο βουλγάρικα και απαιτεί εγγραφή για να διαβάσω αγγλικά. Επίσης πρέπει κα΄ποις να με καλέσει για εγγραφή,
δε γίνεται αλλιώς
11. Πως μετράμε αντιστάσεις και τους πυκνωτές; Με +- του βολτόμετρου; ΠΟυ το βάζουμε ; (συγνώμη για τη συγκερκιμένη ερώτηση)
12.Όλα τα πριζάκια εννοείται ότι έχουν βγει και ξαναμπει πολλές φορές
Επισυνάπτεται φώτο
Απάντηση;
![]()