Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 36

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    -
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλιστα ! το είχαμε ως δεδομένο ότι οι σαπουνάδες εκτός τα παραπάνω μπορούν να δημιουργηθούν και από την μη θέρμανση νερού , και είχαμε δεδομένο ότι εσύ δεν ανέφερες για το αν ζεσταίνει το νερό.
    Θέλω να μου πεις εκτός το σφάλμα 03 που αναφέρει το manual (για εμπόδιο στην αντλία ) ... για το 016 τι λέει?
    Οταν το εβαλα στους 50 βαθμους ,μετα απο μια ωρα που επιασα το τζαμι της πορτας φαινοταν αρκετα ζεστο.Αρα το νερο ζεσταινεται κανονικα,απλως μαλλον υπαρχει καποια διαρροη ρευματος που μπορει να προκαλουσε σκαλωμα στην πλακετα ελενχου της αντλιας ή του πρεσοστατη.Οι σαπουναδες ισως να δημηουργουνταν και λογο του οτι χρησημοποιουσα φτηνο υγρο απορρυπαντικο μαρκας μ'εκαψες.Μερικα φτηνα απορρυπαντικα αμφιβολου ποιοτητος ειναι νοθευμενα με σαπουνι, και μπορει να αφριζουν παραπανω απ'το κανονικο ή να αφηνουν υπολειματα.Τωρα το εχω πεταξει το φτηνο υγρο και πηρα neomat.Στις θερμοκρασιες 40+ που βαζω σκονη δεν εχω παρατηρησει σαπουναδες.Για το Ε16 δεν γραφει κατι στο manual ,αλλα το γκουκλαρα και βρηκα αυτο:An E16 error code means there is a heater insulation problem which could cause the tripping of your fuse box and other random cycle errors, but it’s hard to prove without the replacement of your heater.δηλ. προβλημα με την μονωση της θερμικης αντιστασης που μπορει να προκαλεσει πτωση ασφαλειων ή διαφορα σφαλματα προγραμματων.
    Ο τεχνικος ειχε συνδεσει εναν ηλεκτρονικο εγκεφαλο με κατι καλωδιακια του πλυντηριου και εμφανισε το ιστορικο ολων των σφαλματων που εχει βγαλει το πλυντηριο.Εκτος του Ε03 και του Ε16 λοιπον εμφανιστηκε και το Ε15(An E15 error code indicates that there may be an issue with the circuit board that it’s not programmed or the memory chip here has become corrupted.)
    που υποδηλωνει θεμα με την πλακετα του προγραμματιστή ή το τσιπακι της μνημης.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andyferraristi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και η ερώτηση του ασχετούλη (εμένα εννοώ). Πως γίνεται να υπάρχει διαρροή, χωρίς να "πέφτει" ο ρελές ??? Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αμφισβητώ ότι γίνεται, απλά ρωτάω ...
    Πριν κανενα μηνα που και που πραγματι επεφτε ο ρελες στο ακυρο,αλλα δεν ειχα φανταστει οτι μπορει να φταιει το πλυντηριο.Νομιζα οτι εφταιγαν τα ηλεκτρικα του σπιτιου μιας και ειναι αρκετα παλιο.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    1. Απουσία ρελέ
    2. Χαλασμένο ρελέ
    3. Bypass στο ρελέ (ναι, υπάρχουν ηλίθιοι που το κάνουν κι αυτό)
    4. Αγείωτη συσκευή
    5. Μούφα δικαιολογία

Πιθανότερα τα 1, 5.
    Τα 1-4 μπορεί (υπό συνθήκες) να τα ελέγξει/επιβεβαιώσει ο candy_washer93.
    Για το 5, μετά τη αλλαγή θα δούμε.
    Θα φανει αυριο το πρωι που θα αλλαξουν το heater.Ουτως η αλλιως δεν θα πληρωσω τιποτα περα απο ενα μικρο ποσο για την συμμετοχη,αφου με καλυπτει η εγγυηση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη candy_washer93 : 09-03-15 στις 19:29

Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    1. Απουσία ρελέ
    2. Χαλασμένο ρελέ
    3. Bypass στο ρελέ (ναι, υπάρχουν ηλίθιοι που το κάνουν κι αυτό)
    4. Αγείωτη συσκευή
    5. Μούφα δικαιολογία

Πιθανότερα τα 1, 5.
    Τα 1-4 μπορεί (υπό συνθήκες) να τα ελέγξει/επιβεβαιώσει ο candy_washer93.
    Για το 5, μετά τη αλλαγή θα δούμε.
    Επεξηγηματικός και αναλυτικός όπως πάντα, Νίκο σε ευχαριστώ πολύ ...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από candy_washer93 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκτος του Ε03 και του Ε16 λοιπον εμφανιστηκε και το Ε15(An E15 error code indicates that there may be an issue with the circuit board that it’s not programmed or the memory chip here has become corrupted.)
    που υποδηλωνει θεμα με την πλακετα του προγραμματιστή ή το τσιπακι της μνημης.
    Λυκούργο με δεδομένο αυτό που γράφεις, μήπως πρόκειται για κάποιον ηλεκτρικό θόρυβο που ναι μεν δε ρίχνει ασφάλειες, ρελέδες, κ.τ.λ., αλλά "τρελαίνει" τη ROM (εάν διαθέτει τέτοια) του πλυντηρίου, εμφανίζοντας σφάλματα ??? Επαναλαμάνω ότι δηλώνω ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ με το αντικείμενο ...

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από candy_washer93 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι σαπουναδες ισως να δημηουργουνταν και λογο του οτι χρησημοποιουσα φτηνο υγρο απορρυπαντικο μαρκας μ'εκαψες.Μερικα φτηνα απορρυπαντικα αμφιβολου ποιοτητος ειναι νοθευμενα με σαπουνι, και μπορει να αφριζουν παραπανω απ'το κανονικο ή να αφηνουν υπολειματα.Τωρα το εχω πεταξει το φτηνο υγρο και πηρα neomat.
    Μην βασίζεσαι μόνο σε "μάρκες" απορρυπαντικού αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε στα Αγγλικά τα (αντιαφριστικά ) ως δηλωμένα στην συσκευασία τους .

An E16 error code means there is a heater insulation problem which could cause the tripping of your fuse box and other random cycle errors, but it’s hard to prove without the replacement of your heater.δηλ. προβλημα με την μονωση της θερμικης αντιστασης που μπορει να προκαλεσει πτωση ασφαλειων ή διαφορα σφαλματα προγραμματων.
    Ευχαριστούμε για τον χρόνο σου στην ενημέρωση αυτή.

Θα φανει αυριο το πρωι που θα αλλαξουν το heater.Ουτως η αλλιως δεν θα πληρωσω τιποτα περα απο ενα μικρο ποσο για την συμμετοχη,αφου με καλυπτει η εγγυηση.
    Τους είπες ότι βρήκες κέρματα ? αν όχι καλά έκανες , και μην τους το αναφέρεις .
    Μια ιδέα βάζω ότι όλη η ιστορία ξεκίνησε από τα κέρματα που αρχικά μέσα στον κάδο να τραυμάτισαν την αντίσταση , λογικά δεν θα έπρεπε να σε καλύψουν γιαυτό . Απλά μην το αναφέρεις για τα κέρματα.

Μέλος
    Όνομα
    -
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andyferraristi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επεξηγηματικός και αναλυτικός όπως πάντα, Νίκο σε ευχαριστώ πολύ ...

Λυκούργο με δεδομένο αυτό που γράφεις, μήπως πρόκειται για κάποιον ηλεκτρικό θόρυβο που ναι μεν δε ρίχνει ασφάλειες, ρελέδες, κ.τ.λ., αλλά "τρελαίνει" τη ROM (εάν διαθέτει τέτοια) του πλυντηρίου, εμφανίζοντας σφάλματα ??? Επαναλαμάνω ότι δηλώνω ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ με το αντικείμενο ...
    Κι εγω κατι τετοιο φανταζομαι.Τον ρελε τον εριχνε που και που πριν κανενα μηνα.Τωρα εχει καιρο να τον ριξει.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην βασίζεσαι μόνο σε "μάρκες" απορρυπαντικού αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε στα Αγγλικά τα (αντιαφριστικά ) ως δηλωμένα στην συσκευασία τους .

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σου στην ενημέρωση αυτή.

Τους είπες ότι βρήκες κέρματα ? αν όχι καλά έκανες , και μην τους το αναφέρεις .
    Μια ιδέα βάζω ότι όλη η ιστορία ξεκίνησε από τα κέρματα που αρχικά μέσα στον κάδο να τραυμάτισαν την αντίσταση , λογικά δεν θα έπρεπε να σε καλύψουν γιαυτό . Απλά μην το αναφέρεις για τα κέρματα.
    Τα αντιαφριστικα ειναι γνωστα ως anti-foaming agents
    Εννοειται οτι δεν τους ειπα κουβεντα για κερματα,αλλιως μπορει να μου το χρεωναν το εξαρτημα.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Να παρακαλάς να μην βρουν και άλλο κέρμα μέσα . Γιατί αν συμβεί αυτό , τότε θα έχεις να λες ότι "ένα κέρμα των 50 λεπτών , μου κόστισε 100 ευρώ"

Μέλος
    Όνομα
    -
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

To αλλαξανε σημερα τελικα,ευτυχως δεν βρεθηκα αλλο κερμα.Εβαλα μια συντομη πλυση 30° και ολοκληρωθηκε κανονικα.Αργοτερα θα βαλω και μια κανονικη πλυση να δω.Ειδα οτι στην παλια αντισταση υπηρχαν καποια υπολειμματα αλατων.Θα ανεβασω και φωτογραφια.Μου εκανε εντυπωση γιατι εδω στην Αθηνα το νερο δεν ειναι ιδιαιτερα σκληρο.Οπως εχω αναφερει παραπανω, το πλυντηριο το εχω περιπου 1.5 χρονο.Παιζει να κανανε ζημια τα αλατα?Μηπως πρεπει να αρχισω να βαζω καλγκον ή αυτα που λενε περι αλατων στις διαφημισεις ειναι απλως προπαγανδα των εταιριων για να κανουν πλύση εγκεφαλου στους καταναλωτες να αγοραζουν αποσκλυρηντικα?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

http://www.klearflo.com/whole-house-...uv-systems.htm
    Θα δεις 3 αντιστάσεις κατά σειρά
    η 1η καλή
    η δεύτερη μέτρια
    και η 3η "σκούρα τα πράγματα " αν την είδες όπως την 3η κάτι πρέπει να κάνεις , αν την είδες όπως την 2η μην κάνεις τίποτα.

Μέλος
    Όνομα
    -
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Να και οι φωτογραφιες.Το εβγαλα και απο τις 2 πλευρες.Πιο πολυ με την 2η εικονα μοιαζει,αρα δεν παιζει να εχω προβλημα με τα αλατα.Τωρα μολις εβαλα μια πλυση στο προγραμμα των βαμβακερων στους 30°(το προγραμμα στο οποιο κολλουσε συνηθως).Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα....
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Παρόμοια Θέματα

1. [Candy] Candy cn 55 at
    από sobrastn στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-14, 19:54
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-08-14, 18:14
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-14, 12:36
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-13, 13:35