Οταν ειχε πρωτοπαρουσιασει το προβλημα ειχα βρει το κερμα και μετα για καποιον καιρο δουλευε μια χαρα.Μετα επανεμφανιστηκε το προβλημα χωρις εμφανη αιτια.Στο service εχω απευθυνθει και θα ερθουν μαλλον απο Δευτερα.Ναι μεν ισχυει η εγγυηση σε περιπτωση βλαβης,αλλα αν βρεθει οτι καποιο αντικειμενο(π.χ. κερμα,κουμπι,μικρο ρουχο) προκαλει το προβλημα ή διαπιστωθει οτι η δυσλειτουργεια προερχεται απο δικη μου κακη χρηση θα χρεωθω 50 € για την επισκεψη.Ομως εχω εξετασει εξωνυχιστικα τοσο την αντλια οσο και τον σωληνα εξαγωγης και δεν φαινεται καποιος φραγμος.
Σαπουναδες εννοω οτι τα ρουχα μενουν με τα απορρυπαντικα,δεν ξεπλενονται, αφου αμεσως μετα την κυρια πλυση αφου δουλεψει η αντλια για μερικα λεπτα κανωντας περιεργο θορυβο ,το προγραμμα διακοπτετε ενω κανονικα θα επρεπε να στυψει,να παρει καθαρο νερο,να ξεπλυνει κ.ο.κ.Και οπως ειπα παραπανω αν αμεσως μετα το βαλω χειροκινητα στο στυψιμο ή στην αντληση δεν ξεκιναει αλλα εμφανιζει Ε16.Ξεκιναει μονο αν περιμενω 5 λεπτα και το βαλω μετα.Και οταν στην συνεχεια το βαλω στο ξεπλυμα η αντλια λειτουργει κανονικα δηλ.μολις τελειωσει ενας κυκλος ξεπλυματος αδειαζει το νερο κανονικα και στην συνεχεια στυβει και προχωραει παρακατω,δεν κολλαει πουθενα.Γι'αυτο υποψιαζομαι προβλημα με την πλακετα.Που αλλου να τσεκαρω αν υπαρχουν κι αλλα σκουπιδια?Να κοιταξω και στο κενο μεταξυ καδου και πορτας?Υπαρχει περιπτωση να εχει σφηνωσει κατι σε μη εμφανες σημειο?Ναι μεν εχω παρει το service ,αλλα θελω να σιγουρευτω απο πριν οτι δεν θα βρουν καποιο αντικειμενο για να με χρεωσουν.