στη φωτογραφία αν φαίνεται καλά υπάρχει περιμετρικά tire up ,αν τον άνοιξες και τον ξεκούμπωσες , πέταξε τον θα σου κάνει ζημιά , το λιγότερο θα πλημυρίσεις
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Αγαπητε Κώστα ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου και την ξεκάθαρη ανάλυση επί της λειτουργίας του πρεσοστατη. Αυριο κιολας θα προσπαθησω να ελέγξω οτι μου περιέγραψες.
Οσο αφορά το tire up, το άνοιξα και προκειμένου να σιγουρευτώ οτι δεν λασκάρισαν τα δοντάκια που συγκρατούν το καπάκι, τοποθέτησα το tire up. Απο την εμπειρία σου, είναι ρίσκο να κινηθώ σε μεταχειρισμένο εαν βρεθεί?
στη διάρκεια της μεγάλης πλύσης ότι απώλεια αέρα υπάρξει , καταλαβαίνει ότι κατέβηκε η στάθμη του νερού και ξανά συμπληρώνει κ.ο.κ.
μπορείς να κάνεις τις δοκιμές και αν λειτουργήσει αποφασίζεις για καινούριο
μετά
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 28-02-15 στις 01:17
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Κώστα καλησπέρα,
μετρώντας τελικά τις επαφές βάση των οδηγιών σου διαπίστωσα οτι το "12" στο "empty contact ήταν εκτός. βιδώνοντας την βίδα που αντιστοιχούσε στην συγκεκριμένη επαφή, έγινε λειτουργική και η "12". έκανα δοκιμή στο πλυντήριο, και ολα καλά. Σταμάτησε την ροή του νερού κατά το πλύσιμο, καθώς επίσης έκανε στύψιμο κανονικά.Το σίγουρο είναι, και σύμφωνα με τα λεγομενά σου, αν και λειτούργησε θα αντικατασταθεί με ένα καινούργιο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Ευχαριστώ για την σημαντική σου συμβουλή και χαιρετίσματα στην όμορφη θεσσαλονικη.![]()
να είσαι καλά η υπομονή σου ανταμείφτηκε
Πιο καλά αφού σου λειτούργησε βάλε ένα καινούριο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο