Η ερώτηση σου είναι αρκετά γενική, δεν μας λες το μηχάνημα έχει κανει ποτε service;
είναι καθαρό; έχει φρεον; όταν δουλεύει οι θερμοκρασίες είναι εντάξει;;; τα αμπερ;;;;
Η ερώτηση σου είναι αρκετά γενική, δεν μας λες το μηχάνημα έχει κανει ποτε service;
είναι καθαρό; έχει φρεον; όταν δουλεύει οι θερμοκρασίες είναι εντάξει;;; τα αμπερ;;;;
Σε GE δεκαετίας που έχω, στην θέρμανση αν δεν έχει μεγάλη διαφορά η θερμοκρασία που έχεις σετάρει με τη πραγματική θερμοκρασία του χώρου, κάνει το ίδιο. Π.χ. αν ο χώρος έχει 18 πρέπει να το βάλεις 24-25 για να δουλεύει συνέχεια. Αν το βάλεις στους 22 σταματάει και ξεκινάει συνέχεια. Στη ψύξη όμως δεν είναι τόσο έντονο το φαινόμενο αυτό στο δικό μου. Δοκίμασε αυτό αν δεν το έχεις κάνει, να σετάρεις ψηλά την θερμοκρασία.
Αλλά είναι και πιθανό να είναι κάποια δυσλειτουργία από έλλειψη/περίσσεια ψυκτικού, αισθητήρες, και άλλα όπως είπε και ο προηγούμενος φίλος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημήτρης104 : 25-02-15 στις 13:04
Δημήτρη το setαρα και στους 25 και στους 30 στην θέρμανση,όπως και στην ψύξη στις αντίστοιχες θερμοκρασίες.Κάνει τα ίδια ακριβώς...
Άμα στο κάνει μόνο στη θέρμανση είναι ο αισθητήρας του στοιχείου που είναι σαν πουράκι και φαίνετε μόνο αν ξεβιδώσεις το καπάκι του κλιματιστικού .τώρα αν στο κάνει και ψύξη και θέρμανση μπορεί να είναι από τον αισθητήρα της θερμοκρασίας που είναι πάνω στο στοιχείο μπορεί να είναι από θερμικό του συμπιεστή μπορεί να είναι ακόμα και από κανέναν πυκνωτή
Φίλε Σπύρο το μηχάνημα έκανε συντήρηση κάθε 2 χρόνια,προχθές που είδα τα φίλτρα,οι κυψέλες και το μαύρο λεκανάκι είναι πεντακάθαρα.Μπορείς να μου πείς πόσο είναι οι πιέσεις στην θέρμανση για R22 ώστε να μετρήσω αύριο και να σας πώ...Τις θερμοκρασίες θα τις μετρήσω μαζί με το φρέον...όπως και τα αμπέρ...