Ναι η περίπτωση του βίντεο είναι και η πιο πολύπλοκη γιατί αυτός ξεκίνησε αφαιρώντας όλην την άσπρη "λεκάνη" (βγάζει δηλαδή από εσωτερικά στον θάλαμο τα φίλτρα ξεβιδώνει μια βάση για να βγει όλη η λεκάνη , εκτός του ότι απομάκρυνε και τον πάτο της συσκευής για να μείνουν τα μεγάλα περιθώρια που βλέπεις στο βίντεο)
Δεν ξέρω τι περιθώρια έχεις εκεί , αλλά αν δεις προσεχτικά στο βίντεο στο 4:52 έως 4:56 τοποθετεί ένα κατσαβίδι (γιατί αυτό το καπάκι που είναι πάνω στο μοτέρ δεν έχει βίδες αλλά είναι κουμπωτό .. το περιστρέφεις ελάχιστα δεξιά ή αριστερά για να ξεκουμπώσει το μοτέρ )... με το κατσαβίδι απλά στο σημείο εκείνο έχει ένα πλαστικό "δοντάκι" που το σφραγίζει για να μην περιστραφεί το καπάκι του μοτέρ και ξεκουμπώσει κατά λάθος , ... το πιέζει λίγο και ταυτόχρονα του δίνει μισή στροφή το μοτέρ για να ξεκουμπώσει από το καπάκι .
Άστο θα προτιμούσες να φτιάξεις την γέφυρα Ρίου - Αντιριου έξω στην αυλή σου παρά να το πας στο σέρβις. (πρώτα από όλα αυτοί δεν θα ασχοληθούν να αλλάξουν μόνο την τσιμούχα ... αλλά για να εξασφαλίσουν την "εγγυημένη" δουλειά θα σου αλλάξουν ολόκληρο το μοτέρ). Κάνουν "γραβατωμένες " δουλειές δηλαδή γιαυτό όταν τους βλέπω εγώ τέτοιους τεχνικούς νομίζω ότι ο καθένας τους φοράει παπιγιόν όταν εργάζεται.Ξέρουμε τιμές αντιπροσωπείας για service; Αξίζει ή είναι ακριβοί;

Απάντηση με παράθεση