Το εξωτερικό error code είναι 3 LED αναμένα και με βάση το service manual η ένδειξη σημαίνει reset.
Ακριβώς η ίδια ένδειξη πριν περάσω τον κωδικό.![]()
Το εξωτερικό error code είναι 3 LED αναμένα και με βάση το service manual η ένδειξη σημαίνει reset.
Ακριβώς η ίδια ένδειξη πριν περάσω τον κωδικό.![]()
κλείσε και το ρεύμα του μήπως κάτι αλλάξει!
Το έκανα ήδη συνεχίζει και βγαίνει η ένδειξη reset στην εξωτερική μονάδα.
δεν έχει κανένα alt ctrl del εκεί για reset?
περίμενα να γίνει reset και η εξωτερική αλλά χάσαμε!
το θέμα είναι ότι μέχρι ποιό σημείο μπορείς να προχωρήσεις;
έχεις πολύμετρο κολλητήρι καν'α πυκνωτή κλπ;
στην σελίδα 2 του Schematic Diagram.pdf το IC50 στο πιν 19 έχει το reset και απ' ότι καταλαβαίνω είναι active low με delay
και λέω μήπως έβαζες άλλον ένα πυκνωτή παράλληλα με τον C507 μήπως αυτός που έχει τώρα έχει χάσει την χωρητικότητα του
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη UV. : 12-02-15 στις 19:55
Καλά θα ήταν να έχει κανα alt ctrl del για reset αλλά εδώ ουτέ κουμπί για reset δεν έχουν βάλει.
Έχω πολύμετρο και κολλητήρι θα πρέπει να βρώ πυκνωτή.
Πλησιάζει η βαριοπούλα και θα το ανεβάσω και στο youtube μα το θεό...![]()
και τι; κάθε φορά που θα το έκανες ΟΝ θα ανέβαινες να πατάς αυτό το κουμπί;
μετρήσεις:
σαν αρχή πρέπει να δούμε αν έχεις σωστή τάση VCC
κανονικά πρέπει να έχεις
τάση VCC= +5V
γραμμή RST= +5V
προσοχή στην πλακέτα υπάρχουν και επικίνδυνες τάσεις!
μπορείς να πάρεις αυτές τις μετρήσεις με ασφάλεια; (πλακέτα συνδεμένη και εσύ στην σκάλα είναι κομμάτι δύσκολο)
αν τα παραπάνω ισχύουν ΟΚ το επόμενο βήμα είναι
να κάνεις ένα τεστ να δεις ότι είναι αυτό το πρόβλημα και όχι και κάτι άλλο
βραχυκυκλώνεις τον C507 με μια λαβίδα (live υπό τάσεις) και έτσι πραγματοποιείς manual hardware reset
μετά από αυτό φυσιολογικά το AC θα ξεκινήσει όταν δώσεις την εντολή από το τηλεκοντρόλ
μπορείς να τα κάνεις αυτά;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη UV. : 18-02-15 στις 18:44
Καταρχήν για μια ακόμα σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
Έχω ένα μικρό προβληματάκι... Τσέκαρα το manual αλλά έχω την εντύπωση οτι η pcb που δείχνει στο σχέδιο είναι διαφορετική από αυτή που έχω.
Είναι δυνατόν το συγκεκριμένο μοντέλο να βγαίνει με διαφορετική πλακέτα? Η πλακέτα που έχω είναι η DB41-01011A.
Κάνοντας μια έρευνα στο internet έχω την εντύπωση ότι η πλακέτα που έχω είναι από το ASV1209PSBAXAX,XAP,XAZ,XLA,AQV12XAX.
H φωτογραφία της πλακέτας που δείχνει μέσα στο συγκεκριμένο manual είναι ίδια με το δικό μου.