Εντάξει καλα την μετραγα. Λοιπόν μου βγάζει 470. Να την ξεκολλήσω και να την μετρήσω παλι; αρα αφού ειναι κατω απο 600 ειναι off ; απο εκει λες να ειναι το πρόβλημα και μου εκαψε τις ασφάλειες; μετα ειδα πως εκαψε και ο ενας πυκνωτής.
Εντάξει καλα την μετραγα. Λοιπόν μου βγάζει 470. Να την ξεκολλήσω και να την μετρήσω παλι; αρα αφού ειναι κατω απο 600 ειναι off ; απο εκει λες να ειναι το πρόβλημα και μου εκαψε τις ασφάλειες; μετα ειδα πως εκαψε και ο ενας πυκνωτής.
Μύρωνα είναι δύσκολο να επισκευαστεί ένα switchig supply χωρίς τουλάχιστον να είσαι σίγουρος πως μετράμε δίοδο και γέφυρα
αν και το κομμάτι που έχει χαλάσει φαίνεται να είναι εύκολο (αν και έχει SMD γέφυρα που προσθέτει μια δυσκολία)
το ότι ζεστάθηκαν οι ηλεκτρολυτικοί μαρτυρά ότι η γέφυρα είναι προβληματική
θα πρέπει με το κόκκινο στις καθόδους να μην αλλάζει η έδειξη στο πολύμετρο σου
δηλ όταν τα φτιάξεις όλα αυτά πρέπει να ελέγξεις και το 2. στο #34 που σου είχα πει
πρέπει να είναι όλα σωστά πριν πάρει ρεύμα
διαφορετικά κάπνα και εκτυφλωτικές λάμψεις!
επειδή μου την εχει δωσει και φημίζομαι για την ξεροκεφαλιά μου θελω να κατσω να το φτιαξω. ξεκόλλησα την γεφυρα ανόρθωσης και αυριο θα παω να την αγορασω.δεν θα με τρελανει αυτό εμενα. η θα το φτιαξω η θα το πεταξω στα σκουπίδια. ΤΕΛΟΣ![]()
Αν σου βγάζει το ίδιο ελέγχοντας τη γέφυρα εκτός κυκλώματος τότε έχει μέσα τουλάχιστον μια βραχυκυκλωμένη δίοδο.
Αν είναι έτσι πέτα τους πυκνωτές που έβαλες και ξαναβάλε καινούριους, εννοείται και καινούρια ασφάλεια
Πριν την επόμενη δοκιμή βάλε σε σειρά με την παροχή μια λάμπα πυρακτώσεως 230V γύρω στα 60W δια παν ενδεχόμενο