Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από biris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πρόβλημα μάλλον οφείλεται στο ότι η πλακέτα κάνει ανίχνευση φορτίου για τα καρβουνάκια και αν βρει μικρή αντίσταση (π.χ. εγώ μέτρησα 1,9Ω) το βλέπει σαν βραχυκύκλωμα και δεν ξεκινάει. Τα καινούρια καρβουνάκια τα μέτρησα στα 9Ω. Για να βοηθήσω και γω λίγο παραπάνω, ορίστε τα παρακάτω:
    δεν νομίζω πως είναι ακριβώς έτσι
    από όσα έχω συμπεράνει στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι διότι αυτά τα κρατούν επτασφράγιστα μυστικά οι εταιρίες , όταν τα καρβουνάκια φαγωθούν κάποια στιγμή ένα από τα 2 κάνει διακοπή κυκλώματος , αυτός και ο λόγος που δε γυρίζει το μοτέρ (διακοπή κυκλώματος δεν κολλάει εδώ το 1,9 ΩΜ αντίσταση)

Tώρα η πλακέτα μπορεί να το καταλάβει αυτό με δύο τρόπους , είτε διότι δεν παίρνει feedback από την ταχογεννήτρια του μοτέρ , είτε επειδή δεν ανιχνεύει συνέχεια κυκλώματος λόγω διακοπής στο φθαρμένο καρβουνάκι (δεν ανιχνεύει να περνάει ρεύμα τη στιγμή που δίνει τάση προς το μοτέρ)
    το δεύτερο φυσικά το χρησιμοποιούν πολλές εταιρίες για το { {αυτόματο ζύγισμα ρούχων}} καθώς και για την προστασία κουνήματος στο στύψιμο , αν ανίχνευαν σκαμπανεβάσματα του ρεύματος μοτέρ λίγο πριν το στύψιμο , το καθυστερούσαν και το ξεκινούσαν όταν το πρόβλημα βελτιωνόταν
    σήμερα κάποιοι το χρησιμοποιούν ακόμη ενώ σε εξελιγμένα μοντέλα υπάρχει επαγωγικός αναλογικός σενσορας στο σταθερό του πλυντηρίου και μαγνήτης στον κάδο απέναντι από το σένσορα και με αυτό τον τρόπο παρακολουθείται όλη η διάρκεια του στυψίματος ακόμη πιο αξιόπιστα και όχι μόνο

http://www.archiv.fraunhofer.de/arch...tcm6-88647.pdf

πάντως η επιμονή σου ανταμείφτηκε και αυτό νομίζω είναι το πιο βασικό και ξέρω πως είναι μεγάλη ικανοποίηση για ότι μπορέσουμε και φτιάξουμε μόνοι μας
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 03-02-15 στις 13:44
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Παρόμοια Θέματα

1. [Άλλη] προβλημα εκκίνησης σε πλυντήριο ρούχων BAUKNECHT WA 2381
    από kasikis στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-09-14, 06:56
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-14, 22:27
  3. [Φορητός Η/Υ] Πρόβλημα εκκίνησης laptop με την μπαταρία.
    από elaias στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-13, 10:20
  4. [Siemens] Πρόβλημα με πλυντήριο Siemens T 10 35
    από ttoni στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-13, 20:54
  5. Πρόβλημα εκκίνησης PC
    από Επιστήμων στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-06, 13:55

Δικαιώματα - Επιλογές