Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 67
    Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Τότε θα είναι αυτό που λέει ο Πέτρος στο #37
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

και πισω η σχαρα δεν ειναι ολη ζεστη αλλα μονο 2 γραμμες.
    Σοβαρή ένδειξη μειωμένης απόδοσης

οταν λες διαρροη?
    να τρυπησε καπου η απλα να εχει μειωθει η ποσοτητα φρεον η οπως αλλιως λεγεται?
    Η ποσότητα φρέον δεν μειώνεται (έτσι απλά από μόνη της ) αν είναι καλές οι σωληνώσεις θα πάει και χρόνια απροβλημάτιστα . Άρα κάπου θα έχει διαρροή στις σωληνώσεις έστω πολύ μικρή (π.χ. οξειδωμένες σωληνώσεις με φθορές κτλ). Και σπανίως από "πτώση " του ίδιου του συμπιεστή. Σε τέτοιες υποψίες υπάρχουν τα ανιχνευτικά διαρροής .

πηγα μετρησα με το laser ενα αλλο ψυγειο και ενω δουλευε μου εδειχνε η πλατη του ψυγειου απο -6 εως - 16.
    εντωμεταξυ το θερμομετρο που εβαλα μεσα στο ψυγειο, μου δειχνει +8 μετα απο 2 ωρες σχεδον.
    ποσο κοστιζει να μου γεμισουν - συμπληρωσουν υγρο?
    +8? (παρατρίχα ) .... μην βιάζεσαι (στο είπα θέλει υπομονή ) άσε το μέχρι αύριο και επιβεβαίωσε μόνο με θερμόμετρο στο κέντρο του θαλάμου (παράτα το Laser). Ακόμα δεν είμαστε σιγουρότατοι στο τι συμβαίνει , μέχρι να μάθουμε την τελική θερμοκρασία που πιάνει .. (αλλά τα μαντάτα είναι μάλλον άσχημα ... με την λογική ότι με τις σημερινές συνθήκες του χειμώνα αν έκανε 2 ώρες για να φτάσει στους +8 , φαντάσου τι έχει να γίνει το καλοκαίρι).

ποσο κοστιζει να μου γεμισουν - συμπληρωσουν υγρο?
    Όποιος έρθει στο ψυγείο σου και σου πει ότι απλά "θα συμπληρώσω υγρά " πυροβόλησε τον με μπαζούκας ... μην φοβάσαι θα σε καλύψω εγώ πλήρως . (δεν επισκευάζεται αν πρώτα δεν ελεγχθούν οι σωληνώσεις και δεν αντικατασταθούν ) + (την πιθανότητα να είναι μόνο από πτώση απόδοσης του συμπιεστή . που αυτό είναι άλλο θέμα ) .

Το avatar του χρήστη neo24gr
    Μέλος
    Όνομα
    BmwMan
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σοβαρή ένδειξη μειωμένης απόδοσης

Η ποσότητα φρέον δεν μειώνεται (έτσι απλά από μόνη της ) αν είναι καλές οι σωληνώσεις θα πάει και χρόνια απροβλημάτιστα . Άρα κάπου θα έχει διαρροή στις σωληνώσεις έστω πολύ μικρή (π.χ. οξειδωμένες σωληνώσεις με φθορές κτλ). Και σπανίως από "πτώση " του ίδιου του συμπιεστή. Σε τέτοιες υποψίες υπάρχουν τα ανιχνευτικά διαρροής .

Όποιος έρθει στο ψυγείο σου και σου πει ότι απλά "θα συμπληρώσω υγρά " πυροβόλησε τον με μπαζούκας ... μην φοβάσαι θα σε καλύψω εγώ πλήρως . (δεν επισκευάζεται αν πρώτα δεν ελεγχθούν οι σωληνώσεις και δεν αντικατασταθούν ) + (την πιθανότητα να είναι μόνο από πτώση απόδοσης του συμπιεστή . που αυτό είναι άλλο θέμα ) .
    μιας και τοσες μερες δεν εκανε καμια διαφορα,ειτε οσο ειχα επανω τον παλιο θερμοστατη μεχρι να ερθει ο καινουριος ειτε τωρα,το προβλημα παραμενει.
    διαρροες εγω δεν βλεπω απο πισω να εχει πουθενα.και ετσι ξαφνικα να εκανε διαρροες ?
    μπορεις να με βοηθησεις τι πρεπει να κανω εγω?
    πιανουν τα χερια μου !

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από neo24gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    διαρροες εγω δεν βλεπω απο πισω να εχει πουθενα.και ετσι ξαφνικα να εκανε διαρροες ?
    Τι να δεις? (εξωτερικά για διαρροή?) οι εξωτερικές διαρροές είναι πλήρως ανύπαρκτες .. οι συχνότερες διαρροές είναι εσωτερικά στα στοιχεία ψύξης ή και σε αυτές τις σωληνώσεις που βρίσκονται μέσα στα τοιχώματα / μόνωση .

Για να καταλάβεις για τι είδους διαρροή μιλάμε (με το ειδικό ανιχνευτικό μηχάνημα που υπάρχει) αυτά είναι ικανά να ανιχνεύσουν διαρροές 2 γραμμαρίων / ανά έτος (αν κατάλαβες την διαφορά του νούμερου που σου είπα σε σύγκριση με το μάτι σου).

Αυτό δεν έγινε "ξαφνικά" (η διαρροή ) αλλά μάλλον ξεκίνησε δειλά δειλά εδώ και πολύ καιρό και δεν το αντιλήφθηκες (μέχρι που ο θερμοστάτης έφτασε στα ανώτερα όρια τον +7 π.χ. βαθμών που είναι οριακά για να κόψει ) και πλέον τώρα που είσαι στους +8 φυσικά ο θερμοστάτης δεν θα κόψει .

μπορεις να με βοηθησεις τι πρεπει να κανω εγω?
    πιανουν τα χερια μου !
    Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά γιατί σου λείπουν πολλά μέσα για την περίπτωση αυτή.

Μέλος
    Όνομα
    BmwMan
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

αν εχουμε διαρροη ομως και εχει μειωθει η ποσοτητα ,τοτε πως γινεται να φτανει μεχρι το πανω μερος του ψυγειου και να ψυχει ενα μικρο μερος και να μην φτανει αλλου?
    αν μειωθει η ποσοτητα και τοτε δημιουργηθει λογικα ενα κενο ποσοτητας,ποτε προλαβαινει ο κινητηρας να το στειλει τοσο ψηλα αλλα οχι τοσο χαμηλα?
    μηπως λογο του παγου η καποιου βουλωματος δεν ρεει σωστα το ψυκτικο υγρο?
    γιατι υποτιθεται αυτο το ψυκλτικο υγρο ειναι για παντα.
    αλλα με την υποτιθεμενη διαρροη πως γινεται να κανει κυκλο το υγρο στο συστημα και αρα να μπορει να δουλευει ο κινητηρας χωρις κενα?
    με καποια μειωση στην συνολικη ποσοτητα δεν θα μπορουσε να το σπρωξει τοσο πανω.
    σαν ενα μοτερακι που στελνει σε 2 μετρα υψος το νερο.
    αν ειχε 2 λιτρα συγκεκριμενη ποσοτητα και μετα γινοταν 1.5 λιτρο στην προσπαθεια του να σπρωξει το νερο μεχρι την ακρη θα σταματουσε γιατι δεν θα ειχε αλλο νερο ωστε να φτασει στην ακρη το νερο.
    μια απλη μπακαλιστικη σκεψη εκανα.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ακριβώς αυτά που έγραψες προς το τέλος "αν ειχε 2 λιτρα συγκεκριμενη ποσοτητα και μετα γινοταν 1.5 λιτρο " την ίδια περίπτωση έχουμε και εδώ .
    Πάντως μην εγκαταλείπεις ακόμη . άστο να δουλεύει μέχρι και αύριο (να δεις μέχρι που μπορεί να κατεβάσει ) . Αν δεν μπορεί μέχρι τους +3 βαθμούς ετοιμάσου για ένα καινούριο.

Μέλος
    Όνομα
    BmwMan
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

θα το αφησω να δω τι θα κανει.
    παντως πριν λιγο που ανοιξα να παρω κατι,ειδα πως ειχε παγωσει μεχρι τι μεση κατι υγρασιες.
    για να δουμε.
    ωραιεες εποχες για αγορα ψυγειου...
    για τις διαστασεις του , οι τιμες ειναι σε τιμη μεταχειρισμενοιυ αυτοκινητου σχεδον.

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    θηβα

Προεπιλογή

γιατι δεν φωναζεις ενα ψυκτικο;δεν ειναι κακο δεν δαγκωνουν........

Μέλος
    Όνομα
    BmwMan
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

δεν δαγκωνουν???
    δεν ξερω τι γινεται τελευταια,αλλα γενικως εχουν μια ταριφα 50ευρου στης μερες μας υδραυλικοι,ηλεκτρολογοι για μια διαγνωση ,ευρεση προβληματος ,αντε να σφιξουν και καμια βιδα...
    οι ψυκτικοι δεν ειναι και σε αλλο επιπεδο.
    οποτε ναι,για μενα δαγκωνουν..

Μέλος
    Όνομα
    BmwMan
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

την καλημερα μου και να προσθεσω πως το θερμομετρο μεσα στο ψυγειο μου εδειξε 2,5 βαθμους.
    αλλα γιατι δεν κλεινει ο θερμοστατης?

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό Toyotomi] Toyotomi akara αναβοσβήνει το operate συνέχεια
    από mylopotamos στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-20, 05:41
  2. [AEG] Ψυγειο AEG
    από kostas76 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-12, 14:27
  3. [Siemens] Ψυγειο SIEMENS