ok παναγιωτη!θα το κανω καποια στιγμη σημερα!
ok παναγιωτη!θα το κανω καποια στιγμη σημερα!
λοιπον εβγαλα το ολοκληρωμενο(stk-4122mk2) αλλα παλι τα ιδια!το led του standby αναμμενο και οταν παταω το power δεν κανει τιποτα.τωρα το ξαναεβαλα μηπως εφταιγε καμια ψυχρη κολληση αλλα παλι το ιδιο κανει.
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!
Νικο θελω να μου πεις εαν το τροφοδοτικο του ειναι μια πλακετα παραλληλογραμμη πανω απο τον μετασχηματιστη και μαλιστα πρεπει να ειναι ανεστραμενη δηλαδη τα εξαρτηματα κρεμονται προς τα κατω..
Κατεβασε και το σχεδιο να ασχοληθεις λιγο δεν εχει αξια αλλιως! φιλικα το λεω χωρις παρεξηγηση...
χρονια πολλα μιχαλη και σε ολα τα παιδια!να εχουμε υγεια πανω απ'ολα!!λοιπον το τροφοδοτικο ειναι ακριβως αυτο που περιεγραψες.εκει βρισκεται και σε ξεχωριστει πλακετουλα το κυλκωμα της ενισχυσης!το θεωρητικο σχεδιο το εχω κατεβασει και το μελεταω.δεν τιθετε θεμα παρεξηγησης(γιατι αλλωστε)απλα επειδη δεν εχω ξαναεπισκευασει κατι τετοιο ηθελα απλα μια μικρη βοηθεια.να πω κατι υπαρχει ενα μεγαλο ολοκληρωμενο(PD75212ACW) κατω απο το display το οποιο το button του power καταληγει στο pin 19.βεβαια δεν ξερω αν φταιει αυτο.ενα μικρο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι ειναι πολυ ακριβω το συγκεκριμενο και ασυμφορη η επισκευη του.http://www.datasheetcatalog.com/data...2ACW-XXX.shtml
Ξεκινα απο την πλακετα του τροφοδοτικου για εμφανη ζημιες, αν ειναι μαυρισμενη σε τρανζιστορ ισχυος και ψυχρες κολλησεις, κοιτα καλα αντιστασεις διπλα στα τρανζιστορ παρε καμια μετρηση εκει υποφερουν αυτα. τον επεξεργαστη δεν τον πειραζουμε ουτε κανουμε καβαλετα κτλ. το μπουτον αμα θες μετρατο να σου φυγει η υποψια αν ειναι χαλασμενο.
Το ρολοι δουλευει οταν το βαζεις στην πριζα?
οχι δεν εχω καμια ενδειξη!τιποτα.μονο το standby ειναι αναμμενο!θα κοιταξω οσα ειπες και θα ενημερωσω συντομα!ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση!!
Γεφυρώνοντας τις επαφές του μπουτόν με κάποιο καλωδιάκι μήπως ξεκινάει;