Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Αλιμος

Προεπιλογή πλυντηριο πιατων

Καλημέρα κ χρονιά πολλά.
    Έχω ένα πλυντηριο πιατων πιτσος dis 4315.εδώ κ 3 μήνες έκανε έναν θόρυβο κάτω χαμηλά κ σταματούσε την πλυσει στα μισά,Μέτα από επίμονες προσπάθειες τελείωνε το πρόγραμμα του.τώρα έχει κάνα δυο εβδομάδες που μου ερειχνε το ρελε βέβαια όταν το αφηνα κάνα δυο μέρες μου έβγαζε πλυσει όταν τελείωνε αν το ξανά εβαζα στο καπάκι να δουλέψει μου ερειχνε το ρελε αμέσως,αυτή τι στιγμή που μιλάμε αρχίζει την πλυσει άλλα δεν ζεσταινει το νερό.τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ κ συγνώμη αν τα είπα λίγο μπερδεμενα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

(για το θόρυβο) θα κοιτάξεις τον εκτοξευτήρα νερού (φθαρμένη τσιμούχα / φθαρμένο ρουλεμάν αλλά και διαρροή νερού) εκτός και αν είναι από την μικρή αντλία της αποχέτευσης. (φαίνεται και από άσπρα σημάδια με άλατα είτε στο πάτωμα είτε πάνω στον άξονα του μοτέρ ).

(Για την πτώση ρελέ) περισσότερο πρέπει να είναι από διαρροή στα νερά αλλά πρέπει να εξεταστεί και η αντίσταση θέρμανσης νερού.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Αλιμος

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!πως μπορώ να δω ότι η αντίσταση δουλεύει?εμένα την αντίσταση μου την δίνει μαζί με το μοτερ με ένα πολυμετρο που κοιταξα της επαφές της έκανε κανονικά κυκλομα!υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το τσεκαρο?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Αλιμος

Προεπιλογή

Αλλά επειδή το φις είναι κολληνενο πάνω στην αντίσταση νομίζω πως έτσι που το μετραω δεν μου διχνει αν είναι καμενη η οχι

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Αλιμος

Προεπιλογή

Υπάρχει περίπτωση από τη διαρροή να μου έκαψε αντίσταση? Πρέπει να σιγουρευτο για το αν είναι καμενη η όχι γιατί είναι λίγο ακριβή λόγο του ότι μου την δίνει μαζί με το μοτερ

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από george70 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει περίπτωση από τη διαρροή να μου έκαψε αντίσταση? Πρέπει να σιγουρευτο για το αν είναι καμενη η όχι γιατί είναι λίγο ακριβή λόγο του ότι μου την δίνει μαζί με το μοτερ
    1) Δηλαδή βρήκες διαρροή από νερά? και αν ναι από που / το επισκεύασες στην διαρροή?
    2) Για το αν είναι καμένη η αντίσταση , δεν αρκεί το δεις με πολύμετρο αν έχει "συνέχεια" αλλά και αν έχει διαρροή προς την γείωση (μέτρα στην αρχή με μικρή κλίμακα των ωμ π.χ. 200Ωμ και αργότερα σε Κωμ ) και δεν πρέπει να δείξει καμιά διαρροή (κανονικά συνίσταται μεγγόμετρο)
    3)
    Αλλά επειδή το φις είναι κολληνενο πάνω στην αντίσταση νομίζω πως έτσι που το μετραω δεν μου διχνει αν είναι καμενη η οχι
    Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κολλημένο το φις . (δεν το έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο) και αν πράγματι έτσι είναι , αναζήτησε άλλο σημείο όπου μπορείς να ξεχωρίσεις τα φις για να κάνεις ανεξάρτητες μετρήσεις.

Για τον θόρυβο τι εντόπισες? από που προέρχεται? τι είδους θόρυβος είναι?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Αλιμος

Προεπιλογή

Καλημέρα.νερά μου είχε βγάλει ελάχιστα από την τσιμουχα του μοτερ που κουμπονει πάνω στην αντίσταση γιατί όταν έβγαλα το μοτερ η τσιμουχα ειχε πανω ασπριλες!οσο για τον θορυβο ειχε παρει η φτερωτη διαφορα μεσα μαλιστα σε μερικα σημεια εχει φθαρει!μακαρι να μπορουσα να ανεβασω μια φωτο για μεγαλυτερη ευκολια.παντος η αντισταση ειναι σαν βαρελακι

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από george70 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μακαρι να μπορουσα να ανεβασω μια φωτο για μεγαλυτερη ευκολια.
    Αν δεν μπορείς φωτό . μπορείς να μας πεις μετά από δική σου εξερεύνηση τι έχεις π.χ. (η αντίσταση βαρελάκι π.χ. το τελευταίο τέρμα κάτω? ή στην σελίδα 2 )
    http://www.eaparts.gr/content.aspx?I...m=339&so=2&l=1
    Τώρα αν έσπασε η φτερωτή αυτό μπορεί να ζορίσει και την αντίσταση στο να καεί (γιατί δεν κυκλοφορεί σωστά το νερό μέσα στην αντίσταση με αποτέλεσμα να "σκάσει")
    Αλλά δεν επιβεβαιώνεται έτσι ποιο από τα 2 φταίει ... 1) Από την διαρροή της τσιμούχας του μοτέρ? ή 2) από την καταστροφή της αντίστασης .
    Πρέπει να μετρηθούν και τα 2 για σίγουρη επιβεβαίωση (αλλά πρέπει και η τσιμούχα του μοτέρ να αλλαχτεί αν υπάρχει μόνο αυτή + την φτερωτή) γιατί μερικοί σου δίνουν κομπλέ ολόκληρο το μοτέρ (σκούρα τα πράγματα)
    για τον θορυβο ειχε παρει η φτερωτη διαφορα μεσα μαλιστα σε μερικα σημεια εχει φθαρει!
    Και πως τα πήρε αυτά τα αντικείμενα εκεί μέσα? δεν έχει φίλτρο?

Παρόμοια Θέματα

1. MIELE ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ
    από SIRAP στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-21, 11:25
  2. [Siemens] ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ SIEMENS
    από kostakoro στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-16, 01:04
  3. [Indesit] ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ
    από joannaki στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-14, 12:47
  4. [Pitsos] ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!!!!
    από lavrakas στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-13, 14:38
  5. [Whirlpool] ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ
    από dimitris1964 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-13, 23:39

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι