Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 34

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Βγάλε τέλος πάντων και τις 2 πλευρές γιατί υποψιάζομαι ότι οι 1ες φωτογραφίες που έδωσες είναι η πλευρά του μηχανισμού! αλλά δεν φαίνεται πολύ καθαρά , δεν τράβηξες και λίγο παραπέρα
    Για να δεις αν η σωλήνα μεταλλική δεν μετακινήθηκε καθόλου ή ναι , σύγκρινε το "λογικό" ύψος από τα γαντζάκια που "κρεμάει" και τυλίγει το παντζούρι

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Stelaras

Προεπιλογή

η πρώτη φωτογραφία έχει το εξάρτημα που είχε σπάσει, το πήρα, το έβαλα και όλα καλά

οι επόμενες έχουν (όσο γίνεται) φωτό από την αριστερή πλευρά που βρίσκεται το μοτέρ, είναι πολύ κλειστός χώρος και σημείο και δύσκολα φαίνεται..

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ενδιαφέρον το μοτόρι , φαίνεται απλό και μικροκαμωμένο . Έψαξα να βρω το ίδιο για να βάλω και σε μένα , αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει? ή είναι ξεπερασμένο?
    Μόνο που στο δικό μου ο σωλήνας δεν έχει σχήμα πεντάγωνου αλλά είναι κυκλική σωλήνα . αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει για τιμή κτλ (έστω χωρίς τηλεχειρηστήρια κτλ)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    -
    Περιοχή
    Μάνδρα Αττικής

Προεπιλογή

Πέτρο, ψάξε για 'σωληνωτά μοτέρ'.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Stelaras

Προεπιλογή

ναι δεν νομίζω πως είναι κάτι τρομερό,
    πάντως μπορώ να συστήσω ανεπιφύλακτα το μαγαζί ( Exal Pro) που βρήκα το ανταλλακτικό που φαίνεται ότι έχει τέτοια εξαρτήματα και το κυριότερο super εξυπηρετικός και αναλυτικός ο τύπος εκεί..
    αν είσαι Αθήνα βρίσκεται Κυβέλης 6, Άλιμος ΤΚ 17456 και τηλ 210 9946011

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πέτρο, ψάξε για 'σωληνωτά μοτέρ'.
    Μάλιστα !.. αλλά με στεναχώρεσες αν σκεφτείς την τιμή τους και ότι έχω 3 μπαλκονόπορτες και 2 παράθυρα.
    http://rolltop.gr/157-%CE%9C%CE%9F%C...9F%CE%9B%CE%91

Βλέπω υπάρχουν και μοτέρ χωρίς την κατάργηση του χειροκίνητου τρόπου (αλλά που στο διάολο βάζουν την ταινία την χειροκίνητη? μέσα στο μοτέρ? ή θέλει έξτρα εξάρτημα πιο έξω?)
    http://www.electronicdoor.com/el/prd...uctdetail.aspx
    Στο παραπάνω λέει "με μηχανικά τερματικά" τι εννοεί ? ότι είναι ενσωματωμένα τα τερματικά μέσα στο μοτέρ? ή από έξω? .. λέει υποδοχή "μανιβέλας " εννοεί μόνο στην περιοχή του μοτέρ? ή σε συνδυασμό με την χειροκίνητη ταινία που έχω ήδη? μπορεί να προσαρμοστεί?
    Γίνεται ο χαμός με αυτά , το παρακάτω τι είναι με φωτοκύτταρο μέρας νύχτας? για αυτόματο κλείσιμο / άνοιγμα? (αντίληψης εμποδίου? πως με ποιον τρόπο γίνεται η "αντίληψη εμποδίου")
    http://www.rolltop.gr/components/com...bc8dd8b776.png

Πρέπει να ξέρεις και για τι διάμετρο σωλήνα το θέλεις π.χ. Φ 45mm κτλ και η χαρακτηριστική ροπή Nm ανάλογα το βάρος της μπαλκονόπορτας και δεν συμμαζεύεται ... άλλη επιστήμη αυτή .

Τελικά μια χαρά είναι και ο χειροκίνητος τρόπος (να κάνουμε και λίγη γυμναστική)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δήμος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Άνοιγμα καπακιού ρολού αλουμινίου

Καλησπέρα σας,

αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που έχετε περιγράψει, με την διαφορά ότι όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα ν ανοίξω το καπάκι για να προχωρήσω στη διόρθωση της βλάβης.

Σας παραθέτω μια φωτογραφία για να έχετε εικόνα της δικής μου περίπτωσης μήπως και μπορέσετε να με βοηθήσετε από την δική σας εμπειρία.

Υπάρχει κάποιος άλλος "έξυπνος" τρόπος για ν ανοίξει το συγκεκριμένο καπάκι..; Κάποιο ειδικό εργαλείο ίσως..20160620_102000.jpg

Σας ευχαριστώ!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Stelaras

Προεπιλογή

Φίλε Omandis καλησπέρα,

λοιπόν όλο το θέμα είναι να ανοίξεις το καπάκι, και εμένα εκεί μου πήρε αρκετή προσπάθεια, μετά μέσα είναι ένας σχετικά απλός μηχανισμός..

το κλειδί είναι στο post: http://www.howtofixit.gr/forum/showt...l=1#post560867 (2o post Κυριακίδη)
    σε εκείνο το σημείο πρέπει να εφαρμόσεις κάποιο εργαλείο (εγώ με κατσαβίδι με πλατιά μύτη το έκανα) που να μπορεί να σπρώξει για να ξεκουμπώσει..
    επίσης δοκίμασε στις άκρες γιατί θα κάνεις κάποια σημαδάκια (εγώ έκανα μη ξέροντας και ασκώντας πίεση..

ελπίζω να βοήθησα, πες μας νέα σου..

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δήμος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Στέλιο, θα ξαναπροσπαθήσω αν και πραγματικά προσπάθησα πολύ την τελευταία φορά χωρίς αποτέλεσμα. Αν ήξερα ότι είναι τόσο δύσκολο θα έκρυβα λεφτά εκεί μέσα...

Σημασία έχει ότι προφανώς όλα ανοίγουν με τον ίδιο τρόπο το καθένα με την δική του δυσκολία φυσικά...

Ωστόσο ίσως να υπάρχει και κάποιο εργαλείο που να κάνει την ζωή σου λίγο πιο εύκολη.. τι να πω... (χειροβομβίδα ίσως...).

Να σαι καλά και πάλι, αν έχω κάποιο καλό νέο θα ενημερώσω!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stelaras1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Omandis καλησπέρα,

λοιπόν όλο το θέμα είναι να ανοίξεις το καπάκι, και εμένα εκεί μου πήρε αρκετή προσπάθεια, μετά μέσα είναι ένας σχετικά απλός μηχανισμός..

το κλειδί είναι στο post: http://www.howtofixit.gr/forum/showt...l=1#post560867 (2o post Κυριακίδη)
    σε εκείνο το σημείο πρέπει να εφαρμόσεις κάποιο εργαλείο (εγώ με κατσαβίδι με πλατιά μύτη το έκανα) που να μπορεί να σπρώξει για να ξεκουμπώσει..
    επίσης δοκίμασε στις άκρες γιατί θα κάνεις κάποια σημαδάκια (εγώ έκανα μη ξέροντας και ασκώντας πίεση..

ελπίζω να βοήθησα, πες μας νέα σου..

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Stelaras

Προεπιλογή

κι εγώ στην αρχή είχα παιδευτεί αρκετά, μέχρι να καταλάβω πως ακριβώς ανοίγει,
    μην το βάζεις κάτω, κάνε δοκιμές και θα το καταφέρεις..και μετά θα σου φαίνεται εύκολο
    εργαλείο χμμμ δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να υπάρχει, χρειάζεται κάτι για να το εφαρμόσει εκεί σαν μοχλό και να το πετάξει πάνω το καπάκι

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με ηλεκτρικό σίδερο.
    από kostas stathopoulos στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-12-14, 00:48
  2. Πρόβλημε σε μοτερ απο ηλεκτρικό ρολλό
    από madmakk στο forum Ηλεκτρολογικά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-14, 16:02
  3. Απορία σχετικά με Ηλεκτρικό Πίνακα Κεντρική Ασφάλειας
    από ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΣ στο forum Ηλεκτρολογικά