nyannaco
κάποιες είναι δικές μου... δεν είμαι επαγγελματίας στο είδος του, απλά έχω μια γνώσεις πάνω σε αυτά
nyannaco
κάποιες είναι δικές μου... δεν είμαι επαγγελματίας στο είδος του, απλά έχω μια γνώσεις πάνω σε αυτά
Χωρις καμμια προθεση να σε προσβάλω, φοβαμαι οτι καποιες ειναι προβληματικες. Αφου συνεχιζεις για το ταξιδι, αν εχεις καμμια αχρηστη πλακετα θα σου προτεινα να εξασκηθεις λιγο εκει, και μετα να τις ξαναπερασεις.
Καλησπέρα κ από εμένα. Καλό θα ήταν να μας πεις πως μετράς την τάση. Τα 5V κ τα 12V. Με το τροφοδοτικό στον αέρα ή συνδεμένο με την άλλη πλακετίτσα (που βρίσκεται το βύσμα εισόδου του καλωδίου που έρχεται από το pc). H οθόνη έχει και μια πλακετίτσα με το on/off. Μιας κ έγραψες πως την μια ημέρα ανοίγει κανονικά και την επόμενη μπορεί να μην ανοίγει καθόλου τσεκάρισες κ τα switches στην πλακέτα καθώς κ το led σου; Στις φωτό με το πίσω μέρος του τροφοδοτικού επάνω στα mosfets τι είναι αυτό που έχει; Σε όσες lg έχω ανοίξει δεν έχω δει επάνω στα mosfets κάτι παρόμοιο.
Βάλε αν μπορείς κ μια φωτό του επάνω μέρους του τροφοδοτικού με τους καινούργιους πυκνωτές που αντικατέστησες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vp74 : 19-12-14 στις 14:46
λόγο φόρτο εργασίας δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με την παλιά πλακέτα, ήρθε η άλλη οπότε το αντικατέστησα και όλα καλά.
όσο αφορά από που παίρνω τάση εξόδου έχει ένα πιν που βγάζει 2 τάσεις 5v και 12v αυτά κουμπώνει σε άλλο πλακέτα.