Η απενεργοποιηση της αυτοματης επανεκκινησης βρισκεται στο ιδιο μενου με τις επιλογες της ασφαλης λειτουργιας
![]()
Τον tokin αν τον έχεις σαν ανταλλακτικό να τον βάλεις, όχι όμως να τον βγάλεις από αλλού.... Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην σου παίξει έτσι.
Ειδάλλως αυτό που είπα στα 2.5V.
Ναι το γνωρίζω αυτό, απλά η απορία μου ήταν στα πόσα Volt έπρεπε να "παίζουν" οι πυκνωτές. Όμως απ' ότι διάβασα στα 2.5 V είναι καλά ...
Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω (από Δευτέρα όμως που θα έρθω ξανά σε επαφή με το Lap Top) ...
Όχι Αντώνη, δεν έχω τίποτα σε ανταλλακτικό. Θα γίνει αγορά. Αλλά για κάποιο λόγο (διαβάζοντας και το αντίστοιχο θέμα στο badcaps), μου φαίνεται πιο "αξιόπιστη" η λύση των τεσσάρων πυκνωτών. Αν μη τι άλλο, μου έρχεται πιο εύκολη η υλοποίηση ...
News Flash !!!
Το προσωπικό μου Lap Top (ένα DELL Latitude D630) "φοράει" τον Core 2 Duo T7250, ενώ το "προβληματικό" Α300 τον Core 2 Duo T5750 (τουλάχιστον εάν ισχύει το CPU PN: 6025B0038204 που αναγράφεται στη MoBo), που έχουν το ίδιο socket. Αδαμ τι λες, να επιχειρήσω μια "τράμπα" σαν δοκιμή που θα μου αποκλείσει το ενδεχόμενο του "χτυπημένου" προσέσσορα ???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andyferraristi : 13-12-14 στις 17:14
Νεότερα από το μέτωπο:
Δοκίμασα με άλλον προσέσσορα και μνήμες, αλλά τζίφος. Το πρόβλημα παραμένει ...
Άγγελε δυστυχώς το αντίστοιχο menu στο δικό μου δεν έχει αυτές τις επιλογές. Αντιθέτως έχει μόνο αυτές:
Έχετε καμιά καινούρια ιδέα, ή λέτε να προχωρήσω στην παραγγελία πυκνωτών αντικατάστασης του Nec Tokin ???
Λοιπόν στη συνέχεια του δράματος μου. Αφού κατάφερα να εντοπίσω το επιθυμητό menu που μου έδωσε τη δυνατότητα παγώματος της Blue Screen, έλαβα την παρακάτω οθόνη:
σύμπτωμα το οποίο παραπέμπει στο File System. Με δεδομένο ότι δεν μπορώ να κάνω boot σε Safe Mode with Command Prompt και να "τρέξω" το chkdsk /F, είπα να προχωρήσω σε Format. Μάταια παίδες. Δεν μπόρεσα ποτέ να ρίξω Windows επάνω (το format του δίσκου έγινε σε άλλον υπολογιστή), αλλά ούτε δούλεψε όταν του έβαλα έναν άλλο σκληρό επάνω από άλλο LapTop (με Win φορτωμένα εννοείται).
Τι μπορεί να παίζει ρε παιδιά (εκτός από τα ούτως ή άλλως διαταραγμένα νεύρα μου) ????
O γκούγκλης επιβεβαιώνει ότι τα έχει παίξει ο δίσκος. Οσα format και να του κάνεις σαν slave σε άλλο μηχάνημα, αν την έχει ακούσει στο file system, σαν bootable δεν νομίζω να ξαναπαίξει.
Οσο για τον έτοιμο δίσκο, ήταν απο το δίδυμο αδερφάκι του; Γιατί αν έχει στηθεί σε διαφορετικό hardware, δύσκολο να παίξει.
Συμφωνώ σε αυτό που λες Νίκο. Όντως δεν ήταν ούτε δίδυμο αδελφάκι του, αλλά αύτε είχε στηθεί σε παρεμφερές Pc. Όμως θεωρώ ότι τουλάχιστον θ' "ανέβαζε" τα windows (μέχρι κάποιου σημείου), χωρίς το δικό μου σύμπτωμα ...