Σε ποιες περιπτώσεις το κάνει?
Ρεύμα + Μπαταρία
Ρεύμα
Μπαταρία
Σε ποιες περιπτώσεις το κάνει?
Ρεύμα + Μπαταρία
Ρεύμα
Μπαταρία
Η καθαριότητα (πάστα και pads) ήταν το πρώτο που έγινε μόνο και μόνο επειδή ανοίχτηκε (standard operating procedure) ...
Για να βεβαιώσω τον Nec Tokin δοκίμασα να το δουλέψω φορώντας του μόνο την μπαταρία του, ώστε με τη σταθερή τάση που παρέχει (χωρίς ripple), να λειτουργήσει. Πάντως εάν καταλήξω σε αυτόν, θα κοιτάξω να τοποθετήσω τους τέσσερις πυκνωτές και όχι άλλον Nec Tokin (διάβασα τις πρόσφατες δημοσιεύσεις περί των Nec Tokin, και κάποιων Ανατολικοασιατών εμπόρων) ...
Θα σου πω μα ποιό σκεπτικό έγινε το Reflow. Επειδή θεώρησα ότι παρά το γεγονός ότι δεν είχα τα κλασσικά συμπτώματα (γραμμές, "σπασμένη" εικόνα κ.τ.λ.), ήταν η ώρα που πήγαινε να φορτώσει τα "επιπλέον" των Windows και θεώρησα ότι μπορούσε να φορτώσει μέχρι κάποιο ελάχιστο σημείο, αλλά όχι παραπάνω ...
Σκληρό δεν έχω αλλάξει, αλλά προσπάθησα να φορτώσω Ubuntu Live Cd από Usb Stick χωρίς καθόλου σκληρό (και DVD Rom) στο μηχάνημα.
Όσο για τις θερμοκρασίες, το μόνο που μπορώ να γράψω είναι ότι κατά τη διάρκεια ενός "φορτώματος" μέτρησα το Southbridge με θερμόμετρο υπέρυθρων (της πλάκας είναι η αλήθεια), και μέτρησα περίπου 50 βαθμούς κελσίου. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κάνω κάτι σε προσέσσορα και κάρτα γραφικών γιατί βρίσκονται στην κάτω μεριά ...
Για τον σκληρό απάντησα παραπάνω. Όσο για τις θερμοκρασίες, έχω κι εγώ την ίδια γνώμη με εσένα (χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιος ...
Σε όλους τους συνδυασμούς που ανέφερες ...