καλισπερα οπος τα λεει ο Πετρος ειναι απλα ξεκινα απο το πλαί δοκιμασε με ενα φαρδυ πλατυ οσο γινεται κατσαβιδι αυτα για αρχη.
καλισπερα οπος τα λεει ο Πετρος ειναι απλα ξεκινα απο το πλαί δοκιμασε με ενα φαρδυ πλατυ οσο γινεται κατσαβιδι αυτα για αρχη.
stelaras1 (13-12-14)
Νεκτάριε ευχαριστώ για την βοήθεια,
άρα πρώτα να ξεκινήσω από το πλάι και μετά από κάτω;
έχεις δίκιο, πάω να βρω το πιο φαρδύ κατσαβίδι που έχω![]()
αφού έγδαρα το χρώμα σε 2-3 μεριέςτελικά κατάφερα να το ανοίξω
μόνο να πω για όποιον άλλο φίλο το προσπαθήσει το εξής, το φύλλο που πρέπει να βγει είναι αρκετά λεπτό κι εγώ αρχικά προσπαθούσα να πιάσω όχι μόνο αυτό με αποτέλεσμα να μην γίνει τίποτα και να το τραυματίσω..
όπως είπαν και οι φίλοι Πέτρος και Νεκτάριος δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά να έχετε στο μυαλό σας ότι βρίσκεται επιφανειακά..
κατάφερα να ξεμπλοκάρω και να ανοίξει το ρολό, κάτι όμως δεν πηγαίνει καλά, στην δεξιά πλευρά φαίνεται ότι έχει "κάτσει" κάπως γιατί κάτι έχει ξελασκάρει(στραβώσει..
δείτε τις φωτο που ανέβασα και πείτε μου σας παρακαλώ την γνώμη σας (γυαλίζει γιατί έριξα λίγο λιπαντικό εγώ μπας και βοηθήσει
ευχαριστώ και πάλι
Λογικά το εξάγωνο πλαστικό (μαύρο) πρέπει να είναι μέσα στον σωλήνα , τώρα για να βγήκε κάτι υποχώρησε από την άλλη πλευρά της σωλήνας
Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει και εγώ (δεν είναι με μοτέρ αλλά απλό με το χέρι και ιμάντα) και αναγκάστηκα να πάρω εκείνο το πλαστικό που είχε φθαρεί και σπάσει . Έτσι έκανα το έβαλα μέσα στον σωλήνα (αλλά αν θυμάμαι καλά είχε και βίδα ή πιρτσίνια για να μην βγει από τον σωλήνα) . Επομένως δες τι υποχώρησε από την άλλη πλευρά
stelaras1 (13-12-14)
ευχαριστώ για την απάντηση..
ο σωλήνας φαίνεται ότι δεν παίζει καθόλου αριστερά-δεξιά,
παρ'όλα αυτά από την άλλη μεριά το μπλε είναι στα όρια του λευκού πλαστικού που περνάει το μαύρο
έχεις δίκιο ότι έχει βίδα το μαύρο πλαστικό, είναι στο πίσω μέρος και δεν φαίνεται..
επίσης το μαύρο πλαστικό βλέπω ότι δεν εφάπτεται τέλεια στον τοίχο (δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι βιδωμένο προς την μεριά του τοίχου για να κρατάει τον σωλήνα και πως μπορώ να το αφαιρέσω..
από που το πήρες το πλαστικό και πόσο είχε;
προφανώς αν το πάρω, βγάζω το υπάρχον από τη βίδα, βάζω το νέο και βλέπουμε..
καταστήματα με Σιδηρικά (για να μην θυμάμαι πόσο είχε , μάλλον θα ήταν φθηνό)
Αν δεν βγαίνει όπως έχει, βγάλε εκείνο το διάφανο πλαστικό φύλλο που είναι πιασμένο με 2 βίδες πάνω στο αλουμινένιο προφίλ και τράβα το λίγο έξω (πρόσεχε μην βγει εντελώς και η άλλη πλευρά)(δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι βιδωμένο προς την μεριά του τοίχου για να κρατάει τον σωλήνα και πως μπορώ να το αφαιρέσω..
Μια φωτογραφία αν μπορείς στείλε με τον μηχανισμό (μπας και κάνω καμιά πατέντα για το δικό μου ) πόσο κοστίζουν συνολικά μοτέρ/τηλεχειριστήριο? ή απλός διακόπτης? (μάρκα? για να ψάξω να δω τι μπορώ να κάνω για το δικό μου)
Aντιπετωπιζω νεκταριε και εγω παρομοιο προβλημα να ανοιξω το καπακι οπως δεις στις φωτο κατι συγκρατει το καπακι στις ακρες στην κάτω μερια, μοιαζει να εχει πύρρους. Επισυνάπτω φωτο ευχαριστώ πολυ..kapaki akres foto 1_pro.jpg