To ολοκληρωμένο που δείχνω στην φωτογραφία τι είναι ? το 555? (και τα σημάδια καψίματος )
![]()
To ολοκληρωμένο που δείχνω στην φωτογραφία τι είναι ? το 555? (και τα σημάδια καψίματος )
![]()
έχεις δίκιο έχει καλό μαύρισμα εκεί
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Μόνο 555 δεν θα είναι. Δεν φαίνονται τα γράμματα πάνω του; Αλλά αν το πρόβλημα είναι (μόνο) αυτό, το πλυντήριο θα δούλευε με την καινούρια πλακέτα.
Έλεγξα τον πιεσοστάτη και με το πολύμετρο και είναι ΟΚ. Χτυπά στο 1 και στο 3 και όταν φυσώ στο σωληνάκι ανοίγει το κύκλωμα. Έλεγξα και τη φούσκα και την καθαρίσαμε. Δεν είχε τίποτα από λάσπες κ.λ.π. αλλά είχε μία ψιλή λάμα, μάλλον υπόλειμμα από ρούχο (μπανέλα ίσως), την οποία φυσικά και έβγαλα.
Ξέχασα να σας πω μία λεπτομέρεια που ίσως είναι πολύ σοβαρή. Όταν κολλά το πρόγραμμα (οποιοδήποτε πρόγραμμα, ακόμη και το στύψιμο) βγάζει στην LCD οθόνη "Ε01" (που μάλλον σημαίνει "ERROR 01"). Σας λέει κάτι αυτό;
Σε λίγο θα μπορώ και να "ανεβάσω" video.
διαβασα οτι ο κωδικός αυτος παραπεμπη στο οτι η πόρτα δεν κλίνει ...και όντος βλέπω οτι εχω ενα πρόβλημα με τον διακόπτη ..τον μέτρησα και κανονικά μάλλον πρέπει να κλείνει κύκλωμα το λ με το c αλλα αυτο δεν γίνεται οταν κλείνω τα πλαστικά του διακόπτη ..(τον άνοιξα και μόνο όταν παταω με το κατσαβίδι ενα σημείο του λειτουργεί ...)πως μπορώ να τον δοκιμάσω αν λειτουργεί η έστωνα δω αν ειναι αυτο το προβλημα του πληντηριου ωστε να παραγγειλο νεο , βραχυκυκλωνοντας τα καλωδια ειναι τρια
Άλλοι παπαρολόγοι για Ε1 λένε ....
Και άλλοι παπαρολόγοι λένε...Κωδικός Ε1 Κύρια ηλεκτρονικού ελέγχου αποτυχία . Ελέγξτε τις συνδέσεις καλωδίων στον κεντρικό ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου στην κονσόλα. Αν οι συνδέσεις καλωδίων είναι υγιή, αντικαταστήστε το κύριο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου.
εγώ πιστεύω το 2οErr1: Η πόρτα του πλυντηρίου δεν έχει κλείσει σωστά.
Διόρθωση: Κλείστε την πόρτα του πλυντηρίου.
Οπότε δες σελίδα 16 από το παρακάτω
http://www.instructionsmanuals.com/u...I_1060S-es.pdf
(περιοχή MR διακόπτης πόρτας που ένα θερμομαγνητικό κλειδώνει την πόρτα για να ξεκινήσει)
Αλλά δες και το κομμάτι (R) Αντίσταση θέρμανσης νερού μετά από τον πιεσσοστάτη (όπως δείχνει σχέδιο).
να εξετάσεις τον διακόπτη Start / pause στην πρόσοψη/κονσόλα (από αναφορές άλλων σε αυτό το μοντέλο ότι "σπάζει" πολύ εύκολα το συγκεκριμένο κουμπί )
Μόνο να μην βραχυκυκλώσεις φάση / ουδέτερο που πηγαίνουν στο θερρμομαγνητικό του διακόπτη (βλέπε σχέδιο παραπάνω) . μόνο την επαφή που "κλείνει" φάση με φάση.πως μπορώ να τον δοκιμάσω αν λειτουργεί η έστωνα δω αν ειναι αυτο το προβλημα του πληντηριου ωστε να παραγγειλο νεο , βραχυκυκλωνοντας τα καλωδια ειναι τρια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 05-12-14 στις 21:19
λοιπον το πληντηριο δουλεψε ...ειναι κατι στην πορτα ....δεν ξερω ακομα τι αλλα εκει ειναι ...οταν το χτυπας ελαφρα εκει ..και νερα περνει και προγραμα κανει ...ολα κανονικα ...μονο σκετο στυψιμο που εβαλα μου εγραφε τον ιδιο κωδικο ...αλλα μικρο το κακο ..το συμπερασμα δεν φταιει η πλακετα ..ουτε αλλα μοτερακια ανλιες ,ηλεκτροβανες ...εκει στην πορτα ειναι το προβλημα ..τωρα τζαπα τα 78 για την πλακετα ..και μου διευκρινισε οτι δεν την περνει πισω ...πριν την αγορασω...ξεχασα να πω οτι το χερουλι της πορτας ειναι σπασμενο και ανοιγω την πορτα με ενα μικρο κατσαβιδακι που εχω προχειρο ...οποτε μαλλον απο τις πολλεσ κατσαβιδιες μαλλον τα επεξε αυτος ο διακοπτης...και εδω το βιντεο http://s1054.photobucket.com/user/Ch...iadis/library/
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris-c : 05-12-14 στις 23:12
το μπλόκο της πόρτας φτηνό είναι αντικατέστησε το ,αλλά μαζί με το χερούλι της πόρτας , αφού φυσικά λύσεις το πρόβλημα με το μοτέρ
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
δεν εχω προβλημα με μοτερ...