ηθελα να ρωτισω στο βραχικυκλωμα καιγωνται οι ασφαλιες η υπαρχει περιπτωση να καψει το μηχανισμο και στην περιπτωση αυτη το μοτερ?
ηθελα να ρωτισω στο βραχικυκλωμα καιγωνται οι ασφαλιες η υπαρχει περιπτωση να καψει το μηχανισμο και στην περιπτωση αυτη το μοτερ?
μηλησα με ενα φηλο μου που κσερει κατι περισσοτερο και μου ειπε μαλον διακοπτης.
Κόκκινη κάρτα λόγω παραβίασης του Νόμου #11 παραπάνω ... και 6μηνη αποβολή από το άθλημα.
Ψάξε τώρα σε κάποιο κουτί που περιέχει όλες τις ασφάλειες ποια κάηκε . Και κάνε προπόνηση με το #11.
Αν δεν βγαίνει το μοτέρ (με τα πιρτσίνια) θα έχει κάπου συνδέσμους κλιπσάκια για να δοκιμάσεις απευθείας το μοτέρ (για λίγο και λίγα δευτερόλεπτα)
ευχαριστω ολους για τις απαντισεισ σας.
πετρο αυριο το πρωι θα το λισω ολο το αμαξι γιατι και παλιοτερα μου ειχε κοψει καλοδιο. θα τα κοψω και τα πιρτσινια να δοκιμασω το μοτερ ετσι κι αλιος αν δεν λιτουργισει για αλαγη θα παει ποσο χειροτερο να γινει. θα στηλω να σας πω αν κολισω πουθενα
κατάλαβα , θα μας κατεβάσεις καμιά μηχανή ή τις μπιέλες για να βρεις γιατί δεν ανοίγει το παράθυρο
Ο οδοντίατρος πρώτα φυσάει ένα ένα τα δόντια σου για να δει σε ποιο από όλα θα κάνεις "αααααα" (και είναι αυτό που σου πρότεινα να δοκιμάσεις απευθείας το μοτέρ)
Τώρα εσύ που άκουσες τον φίλο σου να λέει " βγάλε του όλα τα δόντια " (που σου είπε μάλλον διακόπτης) για να δεις πότε θα κάνει "αααααα" ... είμαστε εκτός τόπου και χρόνου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 05-12-14 στις 22:56