Γεια σας. Έχω ένα πλυντήριο Teka TKE1200T το οποίο μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Αρχικά μπέρδευε κάποιες φορές τα προγράμματα και"κολλούσε" όταν ήταν η ώρα (σε μερικά δευτερόλεπτα δηλαδή) να "πάρει" νερό. Δηλαδή, παρόλο που μπερδευόταν κάποιο πρόγραμμα (άλλο έδειχνε το κουμπί και άλλο η οθόνη του) και γύρνα γύρνα το κουμπί το πετύχαινες τελικά αυτό που ήθηλες, όταν πατούσες το κουμπί εκκίνησης (On/Off) ξεκινούσε να βγάλει ότι νερό τυχόν ήταν μέσα και μόλις ήταν να "τραβήξει" νερό κολλούσε. Αρχικά λοιπόν, επαναλλαμβάνοντας την διαδικασία ξανά και ξανά, τελικά ξεκολλούσε και λειτουργούσε. Μετά από λίγες ημέρες, για να ξεκολλήσει, δεν έφταναν οι επανεκκινήσεις αλλά χρειάσθηκαν και ελαφρά "χτυπηματάκια" που κατά λάθος διαπιστώσαμε. Τώρα όμως, μετά από 15-20 ημέρες δηλαδή συνολικά, δεν "πιάνει" τίποτε. Κάλεσα τεχνικό και μου είπε ότι φταίει η πλακέτα και ότι δεν αξίζει να το επισκευάσω. Παρόλο που τώρα το μοντέλο αυτό κοστίζει 270€ (ενώ εγώ το αγόρασα προ επταετίας 500€), πείσμωσα και προκειμένου να το επισκευάσω, παράγγειλα καινούργια πλακέτα αλλά τίποτε. Μάλιστα η νέα πλακέτα (που σε σημεία λίγο διαφοροποιείται από την παλιά) δεν ανταποκρίνεται όπως η παλιά, δηλαδή το πλυντήριο δεν ξεκινά καν να βγάλει τα νερά, αλλά "κολλάει" και αυτή χωρίς να γίνει τίποτε. Εννοείται πως έχω ελέγξει τα φίλτρα νερού και την αντλία (κάτω και μπροστά) που βγάζει τα νερά και είναι όλα Ο.Κ. και μάλιστα διαπίστωσα (βγάζοντας από τη θέση τους τα σωληνάκια που οδηγούν το νερό στις θήκες που βάζεις το απορρυπαντικό) ότι σε κανένα πρόγραμμα (με την παλιά πλακέτα, γιατί η καινούργια δεν κάνει τίποτα) το πλυντήριο δεν "τραβά" νερό. Έχετε καμιά ιδέα για το τι φταίει τελικά;