το μεγαφωνο το ειδες στην μπουτονιερα?
το μεγαφωνο το ειδες στην μπουτονιερα?
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!
οπα δεν διαβασα την πααρθεση.
Το ανοιξες καυολου να δεις τι γινεται μεσα?
Καλωδια ισως?
Το άνοιξα, αποσύνδεσα όλα τα καλώδια, τα έλεγξα και τα ξανασύνδεσα. Εχει 5 καλώδια (κοινό, βομβητής, κυπρί, μικρόφωνο, μεγάφωνο).
Οπτκά φαίνονται ΟΚ. Ανάμεσα στο καλώδιο του μικροφώνου (γκρί) και της γείωσης μέτρησα 12V DC. Είναι φυσιολογικό αυτό?
Ανεβάζω και φωτό, μήπως και δείς κάτι.
Να ξεκολήσω το μικρόφωνο και να ψάξω να βρω ίδιο ?
Αααα ... κι ευχαριστώ που ασχολείσαι ...
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη typako : 18-11-14 στις 02:51
το μικροφωνο σου ειναι αυτο που πιανεις στην φωτο. σε εκεινα τα καλωδια κοκκινο και μαυρο μετρα ταση , και μετα μιλα συνεχομενα και ξανα μετρα.
Δες και που καταληγει το μικροφωνο.Ειναι κωλημενο η βιδωμενο?
Παιδιά καλημέρα.
Το μικρόφωνο είναι κολλημένο πάνω στην πλακέτα. Οι κολλήσεις φαίνονται ΟΚ. Μέτρησα με ωμόμετρο (με ασύνδετο το θυροτηλέφωνο) και μου έδειξε ένδειξη (όχι 0 ή άπειρο). Ξέρω ότι αυτό δε σημαίνει τίποτε ιδιαίτερο, εφόσον δεν το ξεκόλησα αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι δεν είναι βραχυκυκλωμένο. Τωρα αυτό με το να μετρήσω την τάση σε λειτουργία μιλώντας, δεν το έκανα ακόμη, αλλά θα το δοκιμάσω το βράδυ που θα έχω βοήθεια.
Στην πλακέτα δε φαίνεται κάτι καμμένο.
Σκέφτομαι, αντί να παιδεύομαι να το ξεκολάω από την πλακέτα με κίνδυνο να κάνω και μεγαλύτερη ζημία, να το κόψω από τα καλώδια και αν βρώ παρόμοιο να το συνδέσω με κολητήρι και μακαρόνι. Χώρος υπάρχει μπόλικος.
Κάθε άλλη πρόταση / παρατήρηση φυσικά είναι ευπρόσδεκτη.
Και πάλι ευχαριστώ πολύ.