Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΠΕΤΡΟΣ
    Περιοχή
    ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Προεπιλογή

Κατ΄αρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας. Το ρελέ διαφυγής είναι hager και η συνδεσμολογία δείχνει σύνδεση απο πάνω όπως και έπραξα. Η συνδεσμολογία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνωσεις γιατί υπάρχουν αριθμοί και γράμματα (Ν)για ουδέτερο. Το ρέλε τοποθετείται μετά την γενική ασφαλεια όπως διδαχτήκαμε επανειλημένα. Τώρα με ένα γενικό συμπέρασμα πιστεύω απ΄τα γραφούμενα όλων των φίλων μάλλον έχει κάπου στην εγκατάσταση σύνδεση ουδετέρου - γείωσης και γι αυτό πέφτει και με όλες τις ασφάλειες κατεβασμένες οπως αρχικά έπεσε σηκώνοντας τον γενικό διακόπτη. Το ρεύμα είναι τριφασικό. Είναι σωστό να συνδέσω πάλι το ρελέ να βγάλω όλους τους ουδετέρους απο την μπάρα και να τους τοποθετώ έναν έναν μήπως και βρώ σε κάποια γραμμή τη διαρροή. Φώτο του πινακα με τις εσωτερικές συνδέσεις περιττή,(οι γνωσεις μου επαρκούν αν το έχω) όμως θα εμφανίσω μόλις τον μαζέψω διότι ο ηλεκτρολογος που τον έστησε καλός, δεν λεω για την δεκαετία του 1980.

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Βγάλε τους ουδετέρους στον αέρα ,και με κατεβασμένες όλες τις ασφάλειες και το ρελε διαφυγής φυσικά , μέτρα με αναλογικό ωμόμετρο στη μεγαλύτερη κλίμακα τη γείωση με ένα - ένα κύκλωμα πρέπει να σου βγάλει άπειρο
    είναι ο πιο σίγουρος τρόπος
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΠΕΤΡΟΣ
    Περιοχή
    ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Προεπιλογή

Εννοείς γεφύρωμα μέσω πολύμετρου γείωση με ουδετέρους .Αν κάποια γραμή δεν βγάλει άπειρο.Υπόψιν το πολύμετρο μου είναι ψηφιακό.

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Θα έχεις μόνιμα τον έναν ακροδέκτη του πολυμέτρου στη γείωση και με τον άλλο θα μετρήσεις ένα-ένα τα κυκλώματα αφού θα έχεις αποσυνδέσεις τους ουδετέρους στον αέρα
    Και το ψηφιακό κάνει , αλλά νομίζω με το αναλογικό πιο εύκολα
    Αν κάποια γραμμή δείχνει διαρροή με γείωση σύνδεσε τις υπόλοιπες και δώσε τάση , αν μετά συνδέσεις την ύποπτη γραμμή και πέσει το ρελέ θα ξέρεις
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

5. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον diony για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

tomis (07-11-14)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΠΕΤΡΟΣ
    Περιοχή
    ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Προεπιλογή

Κώστα πολύ σωστά αυτά που εγραψές καθώς και των άλλων παιδιών που ασχολήθηκαν μαζί μου. Αρχίζω και βγάζω άκρη. Δείχνει διαρροή σε 2 γραμμές καθως και στο θερμοσίφωνα. Τώρα λίγο υπομονή Δημήτρη και Χρήστο έχω φωτογραφία απο τον πινακα με τον παλαιό ρελέ και με τον καινούργιο αλλά,το ρελέ ειναι αποσυνδεμένο επειδή δεν θα είχα φως λόγω του προβλήματος που αναφέρω. Εχω πολύ δουλειά στον πίνακα καθώς οι μπάρες ουδετέρου και γείωσης είναι φοτρωμένες και ο πίνακας μικρός. Συμπιεσμένα ολα τα καλώδια.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΠΕΤΡΟΣ
    Περιοχή
    ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Προεπιλογή

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Να παρατηρήσω πως εκτός του ότι οι γέφυρες σε διάφορα σημεία του πίνακα έχουν άλλα χρώματα ,κάποιες είναι με αγωγό μικρότερης διατομής
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 01-11-14 στις 22:37

9. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον diony για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

pkonid (02-11-14)

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pkonid Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φώτο του πινακα με τις εσωτερικές συνδέσεις περιττή.
    ???? δεν μπορω να μην σχολιασω.
    ε τοτε φιλε μου τι μας ρωτας? λυσε το προβλημα μονος σου. μας θεωρεις περιττους και εμας τοτε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xsterg : 31-10-14 στις 22:39

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pkonid Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατ΄αρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας. Το ρελέ διαφυγής είναι hager και η συνδεσμολογία δείχνει σύνδεση απο πάνω όπως και έπραξα. Η συνδεσμολογία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνωσεις γιατί υπάρχουν αριθμοί και γράμματα (Ν)για ουδέτερο. Το ρέλε τοποθετείται μετά την γενική ασφαλεια όπως διδαχτήκαμε επανειλημένα. Τώρα με ένα γενικό συμπέρασμα πιστεύω απ΄τα γραφούμενα όλων των φίλων μάλλον έχει κάπου στην εγκατάσταση σύνδεση ουδετέρου - γείωσης και γι αυτό πέφτει και με όλες τις ασφάλειες κατεβασμένες οπως αρχικά έπεσε σηκώνοντας τον γενικό διακόπτη. Το ρεύμα είναι τριφασικό. Είναι σωστό να συνδέσω πάλι το ρελέ να βγάλω όλους τους ουδετέρους απο την μπάρα και να τους τοποθετώ έναν έναν μήπως και βρώ σε κάποια γραμμή τη διαρροή. Φώτο του πινακα με τις εσωτερικές συνδέσεις περιττή,(οι γνωσεις μου επαρκούν αν το έχω) όμως θα εμφανίσω μόλις τον μαζέψω διότι ο ηλεκτρολογος που τον έστησε καλός, δεν λεω για την δεκαετία του 1980.
    Πάντα μία φωτογραφία είναι χρήσιμη και ποτέ περιττή φίλε μου ειδικά αν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα και ζητάς γνώμες. Ολοι τεχνικοί είμαστε εδώ . Οταν λες περιττή είναι σαν να είμαστε συνάδελφοι μου περιγράφεις πρόβλημα κι όταν σου ζητάω να το δω να μου λες ΟΧΙ .

12. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον chipakos-original για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

tomis (07-11-14)

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] Πλυντηριο ρουχων Bosch ρίχνει το ρελε
    από gianndats στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-21, 13:04
  2. [AEG] Πρόβλημα με πλυντηριο πιατων και ρελε διαφυγης
    από yiannis_nter στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-14, 15:08
  3. [Pitsos] κουζινα ριχνει το ρελε