Όχι,γνώσεις για αυτά τα πράγματα υπάρχουν αλλιώς δεν είναι της φιλοσοφίας μου να ανοίγω ανεξέλεγκτα συσκευές και αντί να τις φτιάχνω να τις καταστρέφω τελείως.....
Όταν το πρωτοκοίταξα τσεκάρησα επιτόπου προσεκτικά για ψυχρές κολλήσεις και κατέληξα πως δεν υπάρχουν εκτός μόνο απο ένα συγκεκριμένο σημείο στην βαθμίδα τροφοδοσίας όπως φαίνεται στην εικόνα,ο 2SD880 ήταν στον αέρα σχεδόν

απεκατέστησα την βλάβη και συνέχισε το πρόβλημα,από εκεί και πέρα ζήτησα βοήθεια εδώ.
Οι πυκνωτές είναι πιθανόν πως θέλουν αντικατάσταση αλλά δεν έχει άμεση σχέση με το ζήτημα πέραν μιας φυσικής εξέλιξης λόγω φθοράς ανα τα χρόνια λειτουργίας.
Φυσικά και μέτρησα τα βασικά ρεύματα τροφοδοσίας απο τον Μ/Τ και μετά μέχρι την βασική βαθμίδα του ενισχυτή και τα επαλήθευσα χρησιμοποιώντας ως σημείο αναφοράς το σχηματικό ξανά.Κανένα πρόβλημα.
Απο εκεί και περα δεν εχω ερευνήσει τίποτα δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος όπως ξανάπα και πιστεύω πως αυτό για να γίνει σωστά χρειάζεται αυτόν τον παράγοντα σε αφθονία,ειδικά αν δεν υπάρχει προεμπειρία για να μην προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις....

Πάντως ένα πράγμα που με εντυπωσίασε σε αυτή τη συσκευή και θέλω να το αναφέρω,είναι η μέθοδος κατασκευής του σασί και η εύκολη προσβασιμότητα στην πλακέτα.
Φαίνεται εκείνα τα χρόνια δεν επενδύανε στο παράγοντα της "ελεγχόμενης αστοχίας" όπως σχεδόν όλες οι σημερινές ηλεκτρονικές συσκευές,ακόμα και σε τέτοια περίπτωση με 4 βίδες και με την κατοχή του σχηματικού τα πράγματα επανέρχονταν στην αρχική τους κατάσταση αναίμακτα.....συν ότι όπως και αποδεικνύεται θέλαν και 30+ χρόνια για να χαλάσουν.

Αυτά απο εμένα προς το παρόν,μπορεί αν μου γυρίσει η βίδα να το πλακώσω κάποιο Σ/Κ και να ενημερώσω για εξελίξεις γιατί μπορεί και κάποιος άλλος να έχει αντίστοιχο πρόβλημα στο μέλλον....

Βαλάντης