Αρχικό μήνυμα από
east electronics
Πραγματι εχεις θεμα εαν μετρας αυτο .
Δυστυχως το μηχανημα αυτο δεν εχει την δυνατοτητα να ρυθμιζεις το ρευμα ηρεμιας και η ακριβεια του εχει να κανει μονο και μνο με την ακριβεια των εξαρτηματων που τοποθετεις μεσα του .
Αυτο απο μονο του συνιστα μια παγιδα γιατι αν οτι αλλαζεις δεν ειναι αυτο που πρεπει το μηχανημα θα κανει μπαμ .
Αν το μηχανημα ηταν στα δικα μου χερια θα του προσθετα ρυθμιση στο ρευμα ηρεμιας .
ΚΑτα την αποψη μου κατι εχει διαρροη και αυτο ανεβαζει το ρευμα ηρεμιας . Αυτο σημαινει οτι πρεπει να βρεις τι συμβαινει με το μηχανημα σου και να το λυσεις εχω την εντυπωση παντως οτι δεν θα ειναι ευκολο ....Η ψιλη βλαβη ειναι πιο δυσκολο να εντοπιστει σε σχεση με μια καραμπινατη οπου ενα τρανσιστορ εχει σκασει .
Επειδη εχεις πεσει σε ειδικη περιπτωση και θα ειναι πολυ ευκολο να το "σκισεις " το μηχανημα εαν θελεις μπορουμε να το δουμε μαζι χωρις καποια χρεωση απο μερους μου ...
Φοβαμαι οτι εαν αρχισεις να αλλαζεις υλικα με σκοπο να πετυχεις την βλαβη το μηχανημα δεν θα ξαναδουλεψει ποτε ....
Πολλα απο τα υλικα οπως τα εξοδου ειναι πρακτικα απιθανο να βρεθουν σε αυθεντικη κατασταση Θα βρεθουν αλλα θα ειναι μαιμουδες του κερατα
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος