Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1143

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παντελής
    Περιοχή
    αΘΉΝΑ

Προεπιλογή

Δεν εννοω να αυξομειωνω θερμοκρασια. Εννοω πως αν βαλω το γκριλ σε 200 βαθμους σε κλειστο χωρο και εχω 5 ποντους πιο ψηλα το pcb θεωρω πως θα εχει μια σταθερη θερμοκρασια την οποια θα μετραω ετσι ωστε να μην εχω αποκλισεις απο αυτην που θελω. Αν καποιος το εχει δοκιμασει η μπορει να το δοκιμασει ας μου πει. Ευχαριστω.

Μέλος
    Όνομα
    Παντελής
    Περιοχή
    Πελλοπονησος

Προεπιλογή

Αυτο σου λεει ο Δημητρης, οτι θα έχεις διακιμάνσεις. 5 ποντοι είναι πολύ μεγαλο υψος και ο αερας εκει θα αλλάζει πολύ τη θερμοκρασια ας είσαι σε κλειστό χώρο.Επισης πιστεύω αυτή η πλακα ψησηματος είναι φτιαγμένη απλά να καιει σε μεγαλους βαθμούς και οταν δεις το φαι να έιναι έτοιμο απλα το βγάζεις. Τωρα και 30 βαθμους πανω κατω να είναι λογο πολλών παραγόντων, το φαι θα γίνει η πιο γρήγορα η πιο αργά. Ας μη πληρωσεις τη πλακα για να το δοκιμασεις, κανε μι αδοκιμη σε ένα ματι της κουζίνας.Επισης το αισθητήριο θερμοκρασίας αυτων των συσκευών είναι ένα διμεταλικο έλασμα, που τι ακρίβεια μπορεί να προσφέρει αυτό

Μέλος
    Όνομα
    Αδάμ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PANTE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εννοω να αυξομειωνω θερμοκρασια. Εννοω πως αν βαλω το γκριλ σε 200 βαθμους σε κλειστο χωρο και εχω 5 ποντους πιο ψηλα το pcb θεωρω πως θα εχει μια σταθερη θερμοκρασια την οποια θα μετραω ετσι ωστε να μην εχω αποκλισεις απο αυτην που θελω. Αν καποιος το εχει δοκιμασει η μπορει να το δοκιμασει ας μου πει. Ευχαριστω.
    Δεν σου κάνει ακόμα και εάν του βάλεις pid (δοκιμασμένο)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας