Από αντίστοιχες -περίπου- καταστάσεις με πληκτρολόγια από PC... Θα ρωτήσω:
1) Από τι υλικό/υγρό βράχηκε; Εκτέθηκε σε βροχή;
2) Έχει αποκατασταθεί -εν τω μεταξύ- η βλάβη, καθώς στέγνωσε καλά η πλακέτα;

Ρωτάω αυτά, καθώς εάν το υγρό (που έβρεξε την πλακέτα) ήταν π.χ. καφές με ζάχαρη και γάλα, ή κάτι παρόμοιο, θα αφήσει στερεό υπόλειμμα ακόμα και αφού εξατμιστεί το υγρό.
Το στερεό αυτό υπόλειμμα είναι πολύ πιθανό (κάπως) αγώγιμο, προκαλώντας προβλήματα με την παρουσία του.
Γι' αυτό, ένας καλός καθαρισμός με καθαρό οινόπνευμα, και στις δύο πλευρές τις πλακέτας θα ήταν πολύ χρήσιμος.
Ειδικά, στην πλευρά των εξαρτημάτων, ένας καθαρισμός -όσο γίνεται καλύτερος- μεταξύ ακροδεκτών των εξαρτημάτων, θα βοηθούσε πολύ στην όλη κατάσταση, ώστε να μην εξακολουθούν να βραχυκυκλώνουν.
Τάσεις του επιπέδου των 3V δεν τις έχω -γενικά- ικανές να 'κάψουν' εξάρτημα.... (Άποψή μου -απλώς- είναι, από τις -μέχρι τώρα- εμπειρίες μου).
Από 12V και πάνω, και πάλι με κάποια Αμπέρ για ρεύμα... Εκεί ΝΑΙ! Να καεί κάτι, έστω και από στιγμιαία εφαρμογή τέτοιας τάσης/έντασης θα το καταλάβαινα... Αλλά 3V; Τι διά@@λο ολοκληρωμένο είναι αυτό, τόσο ευαίσθητο, ώστε να παθαίνει ζημιά από 3V;
Προσωπικά πιστεύω, αν δεν έχει επιλυθεί το πρόβλημα, στον καλό καθαρισμό και των δύο πλευρών της πλακέτας, ώστε να απομακρυνθούν τυχόν αγώγιμα υπολείμματα από το 'βρέξιμο', και εδώ είμαστε πάλι....