υποψιαζεσαι θορυβο απο δονησεις?
υποψιαζεσαι θορυβο απο δονησεις?
Υποψιάζομαι πιο πολύ τον ανεμιστήρα στην κατάψυξη (γιατί ανέφερε ότι ακόμη και όταν σταματάει ο συμπιεστής ακούγεται εξίσου) .
Αλλά και αυτά που έγραψα στο #6 ισχύουν (για διασταυρωμένες σωλήνες κτλ) κάνουν πολύ θόρυβο. Αλλά εγώ τα βάζω με μια σειρά για να δω τι στο καλό φταίει και κάνει τόσο θόρυβο (σαν απορροφητήρας λέει ότι ακούγεται)
γιατι εγω εχω την εντυπωση οτι η συσκευη αυτη ειναι στην λαρισα ?
Το ακούς κι εσύ;
Ισως άσχετο, αλλά σε Siemens no frost είχα πολύ θόρυβο από τον ανεμιστήρα της κατάψυξης, και ανακάλυψα ότι ο θόρυβος μειωνόταν με λίγη κλίση του ψυγείου προς τα πίσω. Βέβαια ο όμιλος Bosch/Siemens χρησιμοποιεί "περίεργους" ανεμιστήρες (όχι κλασσικούς με φτερωτή αλλά φυγοκεκτρικούς) που μάλλον είναι πιο ειαίσθητοι στην κλίση του άξονα, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς... μια δοκιμή δεν στοιχίζει.
.Μικρός που είναι ο κόσμος. Είσαι ο ίδιος που ήρθε κ το είδε έτσι; Εκείνη την ώρα δεν ήταν σε λειτουργία το μοτέρ.Παρακαλώ αν μπορούμε να κάνουμε κάτι να δούμε τι φταίει. Δεν ήρθανε τελικά απο το κατάστημα μα μου το σταθεροποιήσουν. Προσπαθήσαμε μόνοι μας αλλα δε μπορούμε να το σηκώσουμε. Όσο μπορούσαμε ρυθμίσαμε τα ποδαράκια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rika : 10-09-14 στις 14:10