Θέλω να δεις αυτά τα σημεία σε κόκκινους κύκλους .
1) Αν ακουμπάνε
2)π.χ. σωληνάκι διασταυρώνεται με άλλο σωλήνα
3) ή σωληνάκι που ακουμπά πάνω στο μοτέρ ή στην λεκάνη που έχει εκεί κάτω αν τα σωληνάκια ακουμπάνε επίσης στο πλαστικό δοχείο
4) Η φωτογραφία μπορεί να με ξεγελά αλλά νομίζω το μοτέρ (το μαύρο σαν καρπούζι ) ακουμπά πίσω στην πλάτη του ψυγείου?
5) Η λαμαρινένια βάση όπου είναι βιδωμένο και στέκεται το μοτέρ έχει καθίζηση? σαν να μου φαίνεται ακουμπά τελείως κάτω στο πλακάκι (δεν πρέπει)
Διόρθωσε ότι μπορείς .... (προσοχή κάποια σωληνάκια και το μοτέρ καίνε αρκετά) σβήσε το ψυγείο άστο να κρυώσει ... και μόνο για πρόχειρη δοκιμή χαράμισε ένα σφουγγάρι κουζίνας και κόψε κομμάτια και βάλε όπου τυχόν βρίσκουν σωληνάκια + την άσπρη την λεκάνη τα σωληνάκια που είναι μέσα σε αυτήν να "κολυμπάνε " στο νερό να μην ακουμπάνε με το δοχείο
Για την βάση κάτω στο πλακάκι βάλε στα στρόγγυλα ροδάκια κομμάτια από χαρτοκούτες να ανασηκωθεί κι άλλο. Και ότι άλλο δεις ύποπτο
δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια , αλλά δεν μου φαίνεται για εργοστασιακή κατασκευή
Αν θέλεις και δεν είναι κόπος δώσε μια φωτογραφία την ταμπέλα του μοτέρ (με τα στοιχεία) και την ταμπέλα με τα στοιχεία εντός του ψυγείου
Και μια φωτογραφία τον ανεμιστήρα στην περιοχή της κατάψυξης