ταλαιπωρήστε άδικα και κάνετε ζημιές.Πολύ απλά εάν έριχνες ζεστό νερό μέσα στον κάδο του πλυντηρίου και δύο καπάκια γυαλιστικού ,το άφηνες για λίγο και ξεκινούσες την συσκευή θα γλίτωνες όλη την ταλαιπωρία και τι ζημία που προκάλεσες...
ταλαιπωρήστε άδικα και κάνετε ζημιές.Πολύ απλά εάν έριχνες ζεστό νερό μέσα στον κάδο του πλυντηρίου και δύο καπάκια γυαλιστικού ,το άφηνες για λίγο και ξεκινούσες την συσκευή θα γλίτωνες όλη την ταλαιπωρία και τι ζημία που προκάλεσες...
εχει προβλημα με τον πιεζοστατη θερμανσης ο οποιος ειναι κουμπομενος αριστερα του μοτερ και δεν ανιχνευει πιεση στο κυκλωμα νερου.σηγουρεψου οτι το μοτερ δουλευει οταν το πλυντηριο περνει νερο
Μετά από περιπου 2 χρόνια με χαλασμένο το πλυντήριο πιάτων, το άνοιξα ξανά για βγάλω το μοτέρ και να το πάω σε κάποιον περιελιξά μπας και βγει άκρη όπως μου είχε προταθεί. Με το που το έβγαλα γύρισα την φτερωτή και προς έκπληξη μου γυρνούσε πολύ εύκολα σε αντίθεση με παλιά. Το έβαλα πάλι πανω, έκανα δοκιμή και δούλεψε! Από τότε έχω βάλει κάνα 2 πλυντήρια και δουλεύει μια χαρά. Απορώ τι μπορεί να ήταν, καθώς σκουπίδι στο μοτέρ αποκλείεται διότι γυρνούσε αλλά με φοβερή δυσκολία. Εγώ υποψιάζομαι χωρίς να γνωρίζω, κάτι σαν πλαστική-ελαστική ροδέλα γύρω από τον άξονα του μοτέρ που ίσως υπάρχει για να σφραγίζει από νερά και το φρέναρε, αλλά πώς μπορεί να έφτιαξε?
Στα έλεγα στο #11.
Δεν σπανίζει αυτό το φαινόμενο (να κολλάει και να ξεκολλά μετά). το πιο φρόνιμο όμως είναι να αλλάξεις την τσιμούχα
Γειά σου Πέτρο, ναι τελικά αυτό ήταν ήσουν πολύ σωστός. Εαν το παρουσιάσει πάλι, πού μπορώ να πάω το μοτέρ για να του αλλάξουν τσιμούχα όσο πιο οικονομικά γίνεται;
Είπες ότι το έβγαλες το μοτέρ , δεν πρόσεξες (βλέπε φωτογραφία #10) μεταξύ μοτέρ και πλαστικό άσπρο καπάκι αν ανάμεσα είχε άλατα ή κάποια πιθανή διαρροή νερών? . Αν δεν είδες κάτι ύποπτο και δεν τρέχει νερά , άστο να δουλεύει όπως έχει και ότι γίνει . Να μην βάζεις απανωτές πλύσεις την μία αμέσως πριν την προηγούμενη.
Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα για που λες. Πλύσεις λογικά θα έχω 1 τη βδομαδα κατα μεσο ορο. Όσον αφορα επισκευή σε περίπτωση που ξανακολήσει υπάρχει κάποιος τεχνικός που μπορώ να το πάω;
μπορεί να μην ξανακολήσει , μου έχει τύχει μετά από κάτι τέτοιο σαν αυτό που σου συνέβη εσένα να μην ξανακολήσει ποτέ ! (ή μερικές φορές κολλάνε όταν μείνουν για πολύ καιρό σε ακινησία ! γίνεται ένα σώμα με τα άλατα!)
Για επιφύλαξη και επιβεβαίωση μόνο έγραψα ότι έγραψα στο #26 . Για την περίπτωση που δεις την τσιμούχα και στον άξονα του μοτέρ να χάνει νερά ή να έχει σημάδια με άλατα , τότε ναι θα πρέπει να την αλλάξεις την τσιμούχα . Ενώ αν δεν έχει διαρροή και άλατα δεν χρειάζεται να ανησυχείς .
Γιατί εσύ δεν είσαι τεχνικός ?Όσον αφορα επισκευή σε περίπτωση που ξανακολήσει υπάρχει κάποιος τεχνικός που μπορώ να το πάω;μια χαρά τα πας