βγάλε εκτός την αντίσταση θέρμανσης του νερού
βγάλε εκτός την αντίσταση θέρμανσης του νερού
Ακεντακ (23-12-15)
πρόσεχε τα καλώδια που θα μείνουν εκτός
Ευχαριστω για την επισημανση, σε προλαβα ομως! Ενοειται τα φσακια που αφαιρεσα τα μονωσα με μονωτικη ταινια!! Μπορει να μην ειμαι ουτε καν εραστχενης στις οικιακες συσκευες (το χομπυ μου ειναι το pc hardware) αλλα με το ρευμα δεν παιζω!
Λοιπον φιλε μου εσωσες. Ελυσα ολη την πλατη (10 βιδες και τελος-1 min) ωστε να αφαιρεσω φυσακια αντιστασης, εβαλα μια γρηγορη 15' πλυση και δουλευει κανονικοτατα. Μαλλον η αντισταση καηκε...Θα κανω βεβαια μερικες επαναληψεις για να το σιγουρεψω μην την πληρωσω αδικα. Την θερμοκρασια πλυσης της εβαλα στους 30 (δηλαδη θεωρητικα το πλυντηριο εστειλε ταση στα φυσακια της αντιστασης). Λοιπον θα κανω αλλη μια δοκιμη με θερμοκρασια πλυσης 0 βαθμους .Μετα θα ξανασυνδεσω τα ρευματα της αντιστασης και αν τοτε παλι πεσει το ρελε ειναι σπασμενη αντισταση 100%.
Υ.Γ.
Να υποθεσω οτι η ενδειξη "F-27" που μου εμφανιζει στο ανοιγμα μαζι με διπλο μπιπ εχει να κανει με το οτι δεν βρισκει την αντισταση; Αλλαζοντας θεση στον επιλογεα προγραμματος η ενδειξη φευγει και κανει κανονικα πλυση
Καμια ιδεα πως αφαιρειται η αντισταση; Ειναι βιδωτη απο μεσα απ τον καδο;Τρεμω στην σκεψη οτι ισως θελει λυσιμο ολος ο καδος... Τα πληρη στοιχεια της αντιστασης ειναι :
220v 2000w Bleckmann UF70 SHD SA14 03222 18/11/09 A1
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianndats : 02-08-14 στις 17:03
Απόλαυσε το βίντεο
http://www.espares.co.uk/product/es1...odelId=1167641
Άπιστε Θωμά ...Λοιπον θα κανω αλλη μια δοκιμη με θερμοκρασια πλυσης 0 βαθμους .Μετα θα ξανασυνδεσω τα ρευματα της αντιστασης και αν τοτε παλι πεσει το ρελε ειναι σπασμενη αντισταση 100%.![]()
Καλησπέρα!!!
Πλυντήριο PRINCESS ρίχνει την ασφάλεια στη χελώνα της ΔΕΗ. 1)Αντισταση δεν ειναι 2)Αντιπαρασιτικος πυκνωτής δεν είναι τα έχω αλλάξει και πάλι ρίχνει την ασφάλεια. Πάμε για μοτέρ ?
Ευχαριστώ!!!
Φίλε μου, ανεξάρτητα από το τί φταίει με το πλυντήριο, αν πέφτει η ασφάλεια στη χελώνα, πιθανότατα έχεις σημαντικό πρόβλημα με τον πίνακα στο σπίτι σου! Θα έπρεπε να πέφτει/καίγεται κάποια ασφάλεια στον πίνακα πριν προλάβει να πέσει η ασφάλεια στη χελώνα. Θα σου πρότεινα να φέρεις ένα ηλεκτρολόγο να ελέγξει τον πίνακά σου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 02-08-14 στις 17:44
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!