πυκνωτές στα οπτοκάπλερ δες και βγάλτο στον αέρα το τροφοδοτικό βραχυκύκλωσε το πιν ...... με γείωση να ξεκινήσει για να δείς ποιά τάση έχεις χαμένη
πυκνωτές 47uf και κάτω όλους αλλαγή
πυκνωτές στα οπτοκάπλερ δες και βγάλτο στον αέρα το τροφοδοτικό βραχυκύκλωσε το πιν ...... με γείωση να ξεκινήσει για να δείς ποιά τάση έχεις χαμένη
πυκνωτές 47uf και κάτω όλους αλλαγή
vp74 (18-07-14)
Λοιπον. Τελικα το πιν 1 ειναι το ON OFF Το μοναδικο σημειο που εχω 5,2V ειναι το πιν 3 που ειναι το standby αρα δεν γινεται να δωσω 5V απο εκει σωστα;
Να δοκιμασω να του δωσω απο εξωτερικο τροφοδοτικο;
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Του εδωσα απο τροφοδοτικο,ξεκιναει, αλλα μου τα λεει περιεργα..
Στην μαυρη φισα αντι για 12 εχω 10 V και στην ασπρη που παει στο ινβερτερ αντι για 24 εχω 20V.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOUN : 18-07-14 στις 14:49
Γιώργο σε αυτόν τον μαύρο κονέκτορα πρέπει φυσιολογικά να έχεις και τις υπόλοιπες τάσεις που σου έχω σε κύκλο στις αντίστοιχες ομάδες πιν
τι μετράς σε αυτές;
δεν χρειάζεσαι εξωτερικό τροφοδοτικό για το ON/OFF το πιν 3 (όπως λες εσύ) με τα +5VSB είναι γι αυτήν την δουλειά
![]()
Πες μας επίσης αν οι μετρήσεις σου είναι με το τροφοδοτικό μόνο του ή συνδεμένο
Καλύτερα να το δουλεύεις μόνο του!
Μαλλον εχω αλλο σχεδιο..Ο κονεκτορας στο σχεδιο ειναι ο CN101 ο δικος μου ειναι ο CNM 801.Παντως ειναι παραπλησιο.Αυτο που βλεπω(εχοντας δωσει 5V απο το πιν 3 στο πιν 1) ειναι οτι οι τασεις ειναι "πεσμενες".Οπου εχει το σχεδιο 12 εγω εχω 10 και στον αλλο κονεκτορα που παει στον ινβερτερ αντι για 24 εχω 20V.