Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ε εντάξει βρε συ δε ξέρω τι γεφύρωσε, δε νομίζω να τα γεφύρωσε όλα μαζι γιατί πάνω στο εξάρτημα έλεγε: Ν, L και C. Επίσης δεν ήμουν μπροστά εκείνη την ώρα. Έχει φτιάξει άλλα πράγματα, ξέρει κάποια πράγματα αλλά ίσως να ήταν η άτυχη στιγμή(δεν είχε και το σχεδιάγραμμα που βλέπουμε εμείς τώρα...)
Το θέμα είναι ότι δε κατάλαβα, τελικά έπρεπε να ανάβει η πλακέτα αν είναι στον αέρα και τα 3 καλώδια του Door S/W? Γιατί προσπαθώ να δω αν δουλεύει η πλακέτα και προς το παρόν δεν ανάβει αλλά δε ξέρω αν φταίει η πλακέτα, ή το ότι λείπει ο διακόπτης της πόρτας. Ο διακόπτης της πόρτας δηλαδή λειτουργεί ως εξής: ( ; ) Δίνοντας τάση στο BLK από πάνω αλλάζει η κατάσταση της επαφής C του διακόπτη; Άρα καταλαβαίνει ότι κλείδωσε επειδή γειώνει το C μέσω του BLU που έρχεται από το noise filter? Λίγο κουλό μου φαίνεται (Τα χρώματα ήταν λίγο περίεργα. Δηλαδή στο L του door S/W είχε μπλε ενώ στο N μαύρο, αλλά οκ δεν είναι ηλεκτρολογικό προφανώς για αυτό τα έχει όπως τους βόλευε)
Μου φαίνεται θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην πλακέτα και όχι στο ότι λείπει ο διακόπτης γιατί μόλις θυμήθηκα πως παλαιότερα είχα δοκιμάσει να τον ξεσυνδέσω και να δω πως θα συμπεριφερθεί, και το πλυντήριο άναβε κανονικά. Βέβαια στη μία προσπάθεια ξεσύνδεσα το άσπρο που πάει στο C και στην άλλη προσπάθεια την φύσα με τη φάση/ουδέτερο. Αλλά δε θυμάμαι να τα έβγαλα όλα ταυτόχρονα όπως είναι τώρα.
Δε βλέπω πουθενά ασφάλεια όμως, τουλάχιστον στην πλακέτα δεν υπάρχει. Ίσως είναι εκτός πλακέτας κάπου εσωτερικά του πλυντηρίου και δεν την είδα.
*Edit: Εξακολουθώ να μην βρίσκω ασφάλεια. Βλέπω το αντιπαρασιτικό και είναι πάνω στα σασί βιδωμένο στο πίσω μέρος που μπαίνει το καλώδιο τροφοδοσίας κι από εκεί βγαίνουν άλλα καλώδια που πάνε παραπέρα προς πλακέτα κλπ. Το ότι έχει δύο σχεδιαγραμματακια το ένα με ασφάλεια και το άλλο χωρίς, μηπως σημαίνει πως μπορεί να υπάρχει ή μπορεί να λείπει;